Geen producten (0)
Geen producten (0)
-14%
Vttv2 Vttv2 detail
1 2
 

Velleman VTTV2 bankschroef met tafelklem

€ 34,95 € 29,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTTV2
EAN code 5410329220082
Productcode leverancier VTTV2
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef: Veelzijdigheid in Kleine Werkzaamheden

Compact Ontwerp, Grote Functionaliteit

Bij Sintron geloven we in het herdefiniëren van gebruikelijke normen, en dat geldt ook voor het gebruik van een bankschroef. De Velleman VTTV2 mini-bankschroef is het bewijs dat een bankschroef niet alleen voor zwaar werk is. Dit compacte gereedschap is ontworpen om perfect te passen bij allerlei kleine werkzaamheden, waar precisie en stabiliteit essentieel zijn.

Handige Klem voor Elk Tafelblad

Met zijn handige klem kan de Velleman VTTV2 mini-bankschroef eenvoudig aan een tafelblad worden bevestigd. Of je nu aan een hobbyproject werkt, kleine reparaties uitvoert of fijne ambachtelijke taken voltooit, deze bankschroef biedt de stabiliteit die je nodig hebt. De klem kan worden bevestigd aan tafelbladen met een maximale dikte van 55 mm, waardoor je een stevige basis hebt om op te werken.

Specificaties:

  • Bankschroef op Tafelbladklem: Handige bevestiging aan elk tafelblad
  • Draaibare Bankschroef: Flexibiliteit voor verschillende werkhoeken
  • Stalen Constructie: Duurzaamheid en betrouwbaarheid
  • Breedte Bek: 40 mm
  • Opening Bek: 0 tot 60 mm
  • Stalen Bek: Sterke grip op het werkstuk
  • Geschikt tot Bladdikte: Maximaal 55 mm

De Velleman VTTV2 mini-bankschroef biedt een draagbare oplossing voor precieze werkzaamheden. Of je nu bezig bent met modelbouw, elektronica of andere kleine projecten, deze bankschroef biedt veelzijdigheid in een compact ontwerp.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat maakt de Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef bijzonder?

De Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef is een unieke benadering van een traditionele bankschroef. In plaats van alleen geschikt te zijn voor zwaar werk, is deze mini-bankschroef ontworpen voor veelzijdigheid bij kleine werkzaamheden waar precisie en stabiliteit van groot belang zijn. Dit compacte gereedschap is perfect voor een scala aan taken.

Hoe wordt de Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef bevestigd?

De Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef wordt bevestigd met een handige klem die aan elk tafelblad kan worden vastgemaakt. Of je nu werkt aan hobbyprojecten, kleine reparaties uitvoert of fijn ambachtelijk werk doet, deze bankschroef biedt de benodigde stabiliteit. De klem kan worden bevestigd aan tafelbladen met een maximale dikte van 55 mm, waardoor je een stevige basis hebt om op te werken.

Voor welke werkzaamheden is de Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef geschikt?

De Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef is geschikt voor een breed scala aan kleine werkzaamheden. Of je nu bezig bent met modelbouw, elektronica, fijn solderen, sieraden maken of andere precisiewerkzaamheden, deze bankschroef biedt de veelzijdigheid en stabiliteit die je nodig hebt in een compact ontwerp.

Bestel nu de Velleman VTTV2 Mini-Bankschroef en ontdek hoe dit compacte gereedschap je kan helpen bij diverse kleine werkzaamheden!

Ook interessant

€ 39,95 € 44,95
€ 39,95 € 69,95