Geen producten (0)
Geen producten (0)
-10%
Audio dynavox hifi zilver soldeertin 1 Audio dynavox hifi zilver soldeertin
1 2
 

Dynavox zilversoldeer 1 mm 12 gram loodvrij

€ 9,95 € 8,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 207177
EAN code 4250019127021
Productcode leverancier BN 207177
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Dynavox Soldeertindispenser met Zilver-Verrijkte Soldeertin: Voor Optimaal Geleidende Verbindingen

Kies voor Kwaliteit en Geleiding met Zilver-Verrijkte Soldeertin

In situaties waar alleen de allerbeste geleidende verbindingen volstaan, is zilver-verrijkte soldeertin de ideale keuze. Bij Dynavox begrijpen we het belang van topkwaliteit verbindingen, vooral bij professionele audio-apparatuur en storingsgevoelige apparaten. Onze Dynavox Soldeertindispenser bevat 12 gram loodvrije soldeertin, samengesteld uit 96% tin en 4% zilver. Deze samenstelling voldoet aan de ROHS-normen en garandeert optimale prestaties zonder het gebruik van lood.

Optimale Hechting en Geleiding

De verhouding van 96% pure tin en 4% echt zilver in onze Dynavox Soldeertin zorgt voor een perfecte hechting en optimale geleiding van signalen. Of u nu werkt aan audio-apparatuur, elektronische componenten of andere kritische toepassingen, deze soldeertin staat garant voor professionele resultaten.

Belangrijke Eigenschappen van de Dynavox Soldeertindispenser:

  • Loodvrije Soldeertin: Een milieubewuste keuze zonder compromissen op prestaties.
  • Smelttemperatuur: 230°C: Snel en betrouwbaar smeltpunt voor efficiënt solderen.
  • Gewicht: 12 gram: Voldoende soldeertin voor diverse projecten.
  • Diameter: 1 mm: Ideaal voor nauwkeurig en precies werk.
  • 96% Sn - 4% Ag: Optimale verhouding voor uitstekende geleiding.
  • Met Harskern: Voor schone en gelijkmatige soldeerstromen.

Ontdek de Voordelen van Dynavox Zilver-Verrijkte Soldeertin

Precisie en Prestatie in Één

Dynavox Zilver-Verrijkte Soldeertin vertegenwoordigt precisie en prestatie in één product. Met de perfecte balans tussen tin en zilver, is deze soldeertin ontworpen om de hoogste standaarden van geleiding en kwaliteit te bereiken. Uw soldeerprojecten verdienen niets minder dan het beste, en dat is precies wat Dynavox levert.

De Keuze voor Professionele Resultaten

Voor professionele audio-apparatuur en veeleisende toepassingen is Dynavox Zilver-Verrijkte Soldeertin de keuze voor professionele resultaten. Vertrouw op de optimale geleiding en uitmuntende hechting om uw projecten naar het hoogste niveau te tillen.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is het voordeel van zilver-verrijkte soldeertin in de Dynavox Soldeertindispenser?

Zilver-verrijkte soldeertin in de Dynavox Soldeertindispenser biedt het voordeel van optimale geleidende verbindingen. Met een samenstelling van 96% tin en 4% zilver zorgt deze soldeertin voor een perfecte hechting en uitstekende geleiding van signalen. Dit maakt het de ideale keuze voor situaties waar hoogwaardige geleidende verbindingen essentieel zijn, zoals bij professionele audio-apparatuur en storingsgevoelige apparaten.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Dynavox Soldeertindispenser?

De Dynavox Soldeertindispenser bevat 12 gram loodvrije soldeertin met een samenstelling van 96% tin en 4% zilver. Deze zilver-verrijkte samenstelling biedt optimale prestaties zonder het gebruik van lood en voldoet aan de ROHS-normen. Met een smelttemperatuur van 230°C is deze soldeertin snel en betrouwbaar te smelten, wat bijdraagt aan efficiënt solderen. De harskern zorgt voor schone en gelijkmatige soldeerstromen, terwijl de diameter van 1 mm ideaal is voor nauwkeurig en precies werk.

Voor welke toepassingen is de Dynavox Soldeertindispenser het meest geschikt?

De Dynavox Soldeertindispenser is bij uitstek geschikt voor situaties waar optimale geleiding en kwaliteit vereist zijn. Dit maakt het een ideale keuze voor professionele audio-apparatuur en veeleisende toepassingen waarbij hoogwaardige geleidende verbindingen van groot belang zijn. Of u nu werkt aan audio-apparatuur, elektronische componenten of andere kritische projecten, de Dynavox Soldeertindispenser levert professionele resultaten.

Is de Dynavox Soldeertindispenser geschikt voor milieubewuste gebruikers?

Ja, de Dynavox Soldeertindispenser is een milieubewuste keuze. De soldeertin bevat geen lood en voldoet aan de ROHS-normen, wat bijdraagt aan een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Tegelijkertijd biedt de zilver-verrijkte samenstelling optimale prestaties en geleiding, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van Dynavox Zilver-Verrijkte Soldeertin in vergelijking met andere soldeertinnen?

Dynavox Zilver-Verrijkte Soldeertin biedt het voordeel van een perfecte balans tussen tin en zilver, wat resulteert in optimale geleiding en uitstekende hechting. Dit maakt het bijzonder geschikt voor professionele toepassingen en hoogwaardige audio-apparatuur. De zilver-verrijkte samenstelling, loodvrije eigenschappen en betrouwbare smelttemperatuur dragen bij aan precisie en prestatie in één product. Vertrouw op Dynavox voor professionele resultaten.

Ook interessant

€ 39,95 € 69,95
€ 9,95 € 11,95