Geen producten (0)
Geen producten (0)
-14%
Vttv Vttv detail
1 2
 

Velleman VTTV bankschroef met vacuüm voet

€ 34,95 € 29,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTTV
EAN code 5410329210595
Productcode leverancier VTTV
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman VTTV Bankschroef met Vacuüm Voet: Flexibel en Veilig Klemmen

Veelzijdig Klemmen waar Je Wilt

De Velleman VTTV bankschroef biedt ongekende flexibiliteit in klemmen, waar je ook bent. Met zijn unieke vacuüm voet kan deze bankschroef op vrijwel elke ondergrond worden bevestigd. Of je nu in je werkplaats, op locatie of in huis werkt, deze bankschroef past zich aan jouw behoeften aan.

Handige Scharnierende Werking

Dankzij de grote stalen kogel die als scharnier fungeert, kun je de VTTV bankschroef in vrijwel elke hoek plaatsen. Hierdoor heb je optimale controle over je werkstuk, ongeacht de positie. De veelzijdige scharnierende werking maakt deze bankschroef perfect voor een breed scala aan taken.

Beschermende Rubberen Bek

De bek van de bankschroef is gemaakt van rubber, waardoor je de objecten die je klemt niet zomaar beschadigt. Met een breedte van 75 mm en een instelbare opening van 0 tot 70 mm, biedt de bek voldoende grip en bescherming voor diverse objecten.

Kenmerken en Specificaties

Kenmerken

  • Bankschroef op vacuüm voet voor optimale stabiliteit
  • Zwenkbare bankschroef voor veelzijdigheid in klemmen
  • Stevige stalen constructie voor duurzaamheid
  • Vacuüm basis van 160 x 160 x 160 mm voor krachtige bevestiging
  • Rubberen bek beschermt geklemde objecten en biedt grip

Specificaties

  • Breedte bek: 75 mm
  • Opening bek: 0 tot en met 70 mm
  • Gewicht: 1,2 kg

Haal Meer Uit Je Klemwerk met de VTTV Bankschroef!

Bestel nu de Velleman VTTV Bankschroef met Vacuüm Voet en ervaar de flexibiliteit, veelzijdigheid en bescherming bij al jouw klemtaken. Werk met vertrouwen en precisie dankzij deze handige en duurzame bankschroef!

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman VTTV bankschroef met vacuüm voet en hoe kan ik deze gebruiken?

De Velleman VTTV bankschroef met vacuüm voet is een handig gereedschap dat wordt gebruikt om werkstukken veilig en stevig vast te houden tijdens verschillende taken, zoals solderen, knutselen of reparaties. De vacuüm voet zorgt voor stabiliteit door zich vast te zuigen aan een glad oppervlak, waardoor u uw handen vrij hebt om nauwkeurig werk uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van een bankschroef met vacuüm voet?

De Velleman VTTV bankschroef met vacuüm voet biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgt de vacuüm voet voor een stabiele en stevige bevestiging van de bankschroef aan uw werkblad, waardoor u handsfree kunt werken. Dit is vooral handig bij delicate taken waar precisie van groot belang is. Bovendien biedt het gebruik van een bankschroef u betere controle en veiligheid tijdens het werken met gereedschappen of bij het uitvoeren van reparaties.

Kan de Velleman VTTV bankschroef op verschillende oppervlakken en materialen worden gebruikt?

Ja, maar let op. De Velleman VTTV bankschroef met een vacuümvoet is ontworpen voor gebruik op vlakke oppervlakken en is geschikt voor een verscheidenheid aan werkstukken en materialen, zoals metaal en kunststof. Houd er rekening mee dat deze bankschroef niet geschikt is voor gebruik op houten oppervlakken. Het is veelzijdig inzetbaar, van gedetailleerd precisiewerk tot stevigere taken, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Hoe wordt de vacuüm voet van de bankschroef bevestigd en hoe stabiel is deze?

De vacuüm voet van de bankschroef wordt bevestigd door deze op een glad en niet-poreus oppervlak te plaatsen, zoals een tafelblad. Door aan de hendel te trekken, wordt de lucht tussen de voet en het oppervlak weggezogen, waardoor een vacuüm wordt gecreëerd en de bankschroef stevig wordt vastgezet. Dit zorgt voor een stabiele basis tijdens het werken, wat bijdraagt aan nauwkeurige resultaten.

Kan de Velleman VTTV bankschroef met vacuüm voet gemakkelijk worden aangepast en versteld?

Ja, de Velleman VTTV bankschroef met vacuüm voet kan gemakkelijk worden aangepast en versteld. De bankschroef is voorzien van draaiknoppen waarmee u de klemkracht en de hoek van de bankschroef kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Dit maakt het mogelijk om werkstukken van verschillende afmetingen en vormen stevig vast te houden en in de gewenste positie te plaatsen.

Ook interessant

€ 39,95 € 44,95
€ 39,95 € 69,95