Geen producten (0)
Geen producten (0)
-17%
K stmc2b
 

Velleman krimpkous 170 stuks in opbergdoos

€ 11,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode K/STMC2B
EAN code 5410329432065
Productcode leverancier K/STMC2B
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Universele Waterdichte Krimpkousen - Bescherm en Isoléér Jouw Elektrische Verbindingen

Veelzijdige Bescherming voor Jouw Elektrische Wereld

Thermische krimpkousen zijn een onmisbaar hulpmiddel voor diverse toepassingen in de elektrische wereld. Deze universele kousen bieden een breed scala aan mogelijkheden, van het verbinden van elektrische kabels tot het isoleren van gesoldeerde punten bij weerstanden en condensatoren. Ook zijn ze ideaal voor markering en bescherming van elektrische kabels, corrosiebescherming van metalen staven of buizen, en zelfs ter bescherming van antennes. Als waterdichte krimpkousen zijn ze bovendien perfect voor het verbinden van glasvezelkabels.

Kenmerken die Ertoe Doen

Deze set universele krimpkousen is zorgvuldig samengesteld om aan jouw elektrische behoeften te voldoen. Met een diverse inhoud ben je klaar voor elke situatie:

 • Ø1 x 100mm: 60 stuks
 • Ø2 x 100mm: 40 stuks
 • Ø3 x 100mm: 30 stuks
 • Ø4.5 x 100mm: 20 stuks
 • Ø6 x 100mm: 10 stuks
 • Ø9 x 100mm: 10 stuks

Veiligheid en Betrouwbaarheid voorop

Deze krimpkousen bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn halogeen- en dioxinevrij, en hebben een brandvertragende eigenschap. Hierdoor kun je met een gerust hart jouw elektrische verbindingen beschermen en isoleren.

Technische Specificaties:

 • Kleur: Zwart
 • Krimptemperatuur: 90°C
 • Max. Temperatuur: 120°C
 • Krimpverhouding: 2:1
 • Diëlektrische Sterkte: @ 1 min. 2500VAC - geen breuk

Bescherm en Isoleer Jouw Elektrische Wereld

Of je nu elektrische kabels verbindt, gesoldeerde punten isoleert of glasvezelkabels beschermt, deze universele waterdichte krimpkousen bieden de oplossing voor jouw behoeften. Met betrouwbare eigenschappen en diverse afmetingen in één set, kun je erop vertrouwen dat jouw elektrische wereld veilig en beschermd blijft.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn thermische krimpkousen en waarvoor worden ze gebruikt?

Thermische krimpkousen zijn flexibele buisjes van materiaal die krimpen wanneer ze worden blootgesteld aan warmte. Ze worden gebruikt in de elektrische wereld voor verschillende toepassingen, zoals het verbinden van elektrische kabels, isoleren van gesoldeerde punten bij weerstanden en condensatoren, markering en bescherming van elektrische kabels, corrosiebescherming van metalen staven of buizen, en zelfs ter bescherming van antennes.

Zijn deze krimpkousen veilig en betrouwbaar?

Ja, deze krimpkousen zijn ontworpen met veiligheid en betrouwbaarheid in gedachten. Ze zijn halogeen- en dioxinevrij, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen afgeven bij verhitting. Bovendien hebben ze een brandvertragende eigenschap, waardoor ze extra bescherming bieden in geval van hoge temperaturen.

Wat is de krimptemperatuur van deze krimpkousen en wat is de maximale temperatuur die ze kunnen weerstaan?

De krimptemperatuur van deze krimpkousen is 90°C. Ze kunnen een maximale temperatuur van 120°C weerstaan, wat ervoor zorgt dat ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende elektrische omstandigheden.

Wat is de krimpverhouding van deze krimpkousen?

De krimpverhouding van deze krimpkousen is 2:1, wat betekent dat ze bij verhitting ongeveer de helft van hun oorspronkelijke diameter zullen krimpen.

Wat is de diëlektrische sterkte van deze krimpkousen?

De diëlektrische sterkte van deze krimpkousen is 2500VAC gedurende 1 minuut zonder te breken. Dit zorgt voor een effectieve isolatie van elektrische verbindingen.

Bescherm en isoleer jouw elektrische wereld met deze veelzijdige universele waterdichte krimpkousen. Of je nu kabels verbindt, gesoldeerde punten isoleert of andere elektrische toepassingen hebt, deze krimpkousen bieden betrouwbare eigenschappen en diverse afmetingen in één set. Hiermee kun je ervoor zorgen dat jouw elektrische verbindingen veilig en goed geïsoleerd blijven.