Geen producten (0)
Geen producten (0)
-13%
Vthhsc 5 Vthhsc 3 Vthhsc effect
1 2 3
 

Velleman VTHHSC derde hand met vergrootglas

€ 39,95 € 34,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTHHSC
EAN code 5410329689360
Productcode leverancier VTHHSC
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Velleman VTHHSC Derde Hand: Uw Ultieme Precisie Werkpartner

Optimaliseer Uw Precisiewerk met De Derde Hand

Met de Velleman VTHHSC Derde Hand haalt u de ultieme partner in precisiewerk in huis. Of u nu een hobbyist bent of een professional, deze multifunctionele tool biedt u de precisie en nauwkeurigheid die u nodig heeft voor diverse toepassingen zoals werken op printplaten, solderen, en meer. Zeg vaarwel tegen frustratie en onnauwkeurigheid, en verwelkom de wereld van moeiteloos en foutloos precisiewerk.

Heldere LED-verlichting voor Optimaal Zicht

De Velleman Derde Hand wordt geleverd met geïntegreerde LED-verlichting die uw werkoppervlak helder verlicht. Dit zorgt voor een scherp zicht op zelfs de kleinste details, waardoor u met vertrouwen en precisie kunt werken. De flexibele hals van de loeplamp maakt het mogelijk om de perfecte hoek te vinden, zodat u nooit meer hoeft te worstelen met slecht belichte werkruimtes.

Alles wat u Nodig Heeft, Binnen Handbereik

De Velleman VTHHSC Derde Hand wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires om uw precisiewerk naar een hoger niveau te tillen. De soldeerbouthouder, krokodillenklemmen, soldeertinhouder, soldeerspons, soldeerflux en soldeerboutreiniger zijn allemaal inbegrepen, waardoor u direct aan de slag kunt. Geen gedoe meer met het zoeken naar benodigdheden, alles wat u nodig heeft is binnen handbereik.

Ervaar Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid en Gemak

Krachtige LED-verlichting voor Gedetailleerd Werk

De heldere LED-verlichting op de Velleman VTHHSC Derde Hand zorgt ervoor dat zelfs de meest gedetailleerde taken moeiteloos worden. Werk met vertrouwen aan uw projecten, zelfs in omgevingen met weinig licht. De verlichting kan worden gevoed door 4 AA-batterijen (niet meegeleverd) of via de optionele voedingsadapter, zodat u altijd de controle heeft over uw werkplekverlichting.

Aanpasbare Vergrotingsopties voor Uw Behoeften

Met een vergrootglas met een diameter van 90 mm en opties voor vergrotingen van 3x of 2.5x + 4x, biedt de Velleman Derde Hand de perfecte vergroting voor uw specifieke behoeften. Of u nu fijne details wilt bekijken of een breder overzicht van uw werk wilt hebben, deze tool past zich aan uw eisen aan voor optimale precisie.

Compact en Draagbaar Ontwerp

Ondanks zijn indrukwekkende functionaliteit heeft de Velleman VTHHSC Derde Hand een compact en draagbaar ontwerp. Met een gewicht van 1451 gram en afmetingen van 197 x 190 x 254 mm kunt u hem gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Of u nu thuis, in uw werkplaats of onderweg werkt, deze tool is altijd klaar om u te ondersteunen.

De Perfecte Partner voor Uw Werk

Voor Printplaten, Componenten en Solderen

Of u nu een elektronica-liefhebber bent die werkt aan complexe printplaten of een ambachtsman die fijn soldeerwerk uitvoert, de Velleman VTHHSC Derde Hand is uw ideale metgezel. Met de verstelbare hals en de meegeleverde accessoires heeft u altijd de juiste ondersteuning voor al uw precisietaken.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer om uw precisiewerk naar nieuwe hoogten te tillen. Bestel vandaag nog de Velleman VTHHSC Derde Hand en ervaar zelf de voordelen van moeiteloos en nauwkeurig werken. Vertrouw op de krachtige LED-verlichting, aanpasbare vergroting en handige accessoires om uw projecten naar perfectie te brengen.

Specificaties:

 • Diameter vergrootglas: 90 mm
 • Vergroting: 3x of 2.5x + 4x
 • Aantal LEDs: 16
 • Lengte hals (voor vergrootglas): 265 mm
 • Lengte hals (voor krokodillenklemmen): 250 mm
 • Afmetingen spons: 30 mm x 50 mm
 • Soldeertin: 0.35 oz. (10 g)
 • Afmetingen voet: 190 x 170 mm
 • Afmetingen: 197 x 190 x 254 mm
 • Gewicht: 1451 Gram
 • Voeding: 4 x 1.5 V AA-batterij of voedingsadapter 6 VDC 0.5 A

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de functie van de Velleman VTHHSC derde hand?

De Velleman VTHHSC derde hand is een multifunctionele tool die ontworpen is voor precisiewerk op printplaten, componenten, solderen en meer. Het biedt optimale precisie en nauwkeurigheid voor diverse werkzaamheden.

Welke accessoires worden geleverd met de Velleman VTHHSC derde hand?

De derde hand wordt geleverd met een soldeerbouthouder, krokodillenklemmen, soldeertinhouder, soldeerspons, soldeerflux en soldeerboutreiniger. Deze accessoires stellen u in staat om direct aan de slag te gaan met uw precisiewerk.

Hoe wordt de LED-verlichting van de Velleman VTHHSC derde hand gevoed?

De LED-verlichting van de derde hand werkt op 4 AA-batterijen (niet meegeleverd) of op een optionele voedingsadapter. Hierdoor kunt u altijd werken op de manier die het beste bij uw behoeften past.

Wat zijn de vergrotingsopties van het vergrootglas op de Velleman VTHHSC derde hand?

Het vergrootglas heeft vergrotingsopties van 3x of 2.5x + 4x. Hierdoor kunt u het werkoppervlak vergroten en gedetailleerd werk met precisie uitvoeren.

Zijn de afmetingen van de Velleman VTHHSC derde hand geschikt voor verschillende werkzaamheden?

Ja, de derde hand heeft een diameter van 90 mm voor het vergrootglas en een lengte van 265 mm voor het vergrootglas en 250 mm voor de krokodillenklemmen. Hierdoor kunt u de perfecte hoek en positie vinden voor uw precisiewerk, ongeacht het type werkzaamheid.