Geen producten (0)
Geen producten (0)
-20%
1 solderdisp
 

Soldeertin met dispenser

€ 4,95 € 3,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode SOLDERDISP
EAN code 5410329236526
Productcode leverancier SOLDERDISP
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Soldeertin Dispenser 1mm - Precisie en Gemak in Één

Solderen met Perfectie

De Soldeertin Dispenser met een diameter van 1mm is jouw onmisbare partner voor nauwkeurig en professioneel solderen. Of je nu een ervaren elektronicus bent of gewoon je eerste stappen zet in het solderen, deze dispenser biedt de precisie en kwaliteit die je nodig hebt.

Efficiënt en Gemakkelijk

Met een gewicht van 17g en een diameter van 1.0mm, is deze soldeertin perfect gebalanceerd voor moeiteloos gebruik. De dispenser wordt geleverd in een handige tube, zodat je gemakkelijk de benodigde hoeveelheid kunt doseren. Dankzij de samenstelling van 60% Sn (tin) en 40% Pb (lood), in combinatie met de harskern, smelt deze soldeertin met precisie en creëert sterke verbindingen.

Technische Specificaties

  • Gewicht: 17g
  • Diameter: 1.0mm
  • Type: Tube
  • Samenstelling: Sn 60% Pb 40%
  • Met Harskern
  • Smeltpunt: 185°C

Jouw Sleutel tot Kwaliteitsvol Solderen

Met de Soldeertin Dispenser 1mm haal je een hoogwaardig product in huis dat garant staat voor betrouwbare en duurzame soldeerresultaten. Of je nu werkt aan elektronica, hobbyprojecten of professionele toepassingen, deze dispenser biedt de perfecte balans tussen precisie, gemak en kwaliteit. Bestel nu en zet jouw solderen op een hoger niveau.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat maakt de Soldeertin Dispenser met een diameter van 1mm geschikt voor nauwkeurig solderen?

Deze dispenser is speciaal ontworpen voor nauwkeurig en professioneel solderen. Met een perfect gebalanceerd gewicht van 17g en een diameter van 1.0mm kun je moeiteloos werken. De dispenser is voorzien van een harskern en bevat een samenstelling van 60% Sn (tin) en 40% Pb (lood), wat zorgt voor sterke verbindingen en precisie.

Is de Soldeertin Dispenser geschikt voor zowel ervaren elektronicus als beginners?

Ja, de Soldeertin Dispenser is geschikt voor zowel ervaren elektronicus als beginners. Of je nu al ervaring hebt met solderen of net begint, deze dispenser biedt de precisie en kwaliteit die nodig is voor succesvol solderen.

Hoe wordt de soldeertin gedoseerd uit de dispenser?

De Soldeertin Dispenser wordt geleverd in een handige tube, waardoor je gemakkelijk de benodigde hoeveelheid soldeertin kunt doseren. Dit zorgt voor efficiënt en nauwkeurig gebruik.