Geen producten (0)
Geen producten (0)
-17%
Fur6005 1
 

Soundmaster FUR6005 - Wekkerradio met projectie

€ 59,95 € 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode FUR6005
EAN code 4005425003212
Productcode leverancier FUR6005
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontwaak Slim met de Soundmaster FUR6005 Digitale Radio en Projectieklok

Altijd Tijdig Afgelezen

De Soundmaster FUR6005 digitale radio gestuurde projectieklok zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de tijd, zelfs als het donker is. Met zijn slimme projectiefunctie kun je de tijd 's nachts op het plafond projecteren, zodat je direct kunt zien hoe laat het is zonder je om te draaien. Het instellen van de tijd is een fluitje van een cent, en je hebt de keuze tussen 12- of 24-uursweergave.

Handige Functies voor Optimaal Gemak

De FUR6005 is meer dan alleen een klok. Met zijn infraroodsensor kun je verschillende functies activeren, zoals het reactivatie display. De 45 mm LCD display helderheid is instelbaar voor je comfort. De klok heeft een energiebesparingsmodus waarmee je tot wel 30% energie kunt besparen. Dankzij het compacte formaat past deze klok in elk interieur.

Technische Specificaties:

 • FM-radio: Met voorkeuzezenders
 • Digitale Frequentieweergave: Altijd nauwkeurig
 • Radio gestuurde klok: Automatische aanpassing van tijd en datum
 • Infraroodsensor: Voor diverse functies
 • 45 mm LCD Display: Heldere weergave met instelbare helderheid
 • Dubbele Alarmfunctie: Voor verschillende wektijden
 • Projectie-unit: Voor op de muur projecteren (180° draaibaar)
 • Netvoeding: AC 230 V / 50 Hz
 • Batterij: 1x CR2032 (niet meegeleverd)
 • Afmetingen Product: 19,0 x 8,5 x 9,2 cm (B x D x H)
 • Gewicht incl. Verpakking: 0,8 kg

 


 

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat maakt de Soundmaster FUR6005 Digitale Radio met Projectieklok uniek?

De Soundmaster FUR6005 Digitale Radio met Projectieklok is bijzonder vanwege zijn handige projectiefunctie. Hiermee kun je de tijd 's nachts op het plafond projecteren, waardoor je zelfs in het donker eenvoudig de tijd kunt aflezen. Dit maakt de klok zeer functioneel en handig, vooral voor mensen die 's nachts de tijd willen kunnen zien.

Hoe werkt de projectiefunctie van de FUR6005 Projectieklok?

De FUR6005 Projectieklok heeft een projectie-unit waarmee je de tijd op de muur of het plafond kunt projecteren. De projectielamp kan worden geactiveerd door je hand boven het oog te bewegen. Dit maakt het mogelijk om de tijd af te lezen zonder dat je naar de klok zelf hoeft te kijken, vooral handig wanneer het donker is.

Is de tijd automatisch aangepast op de Soundmaster FUR6005 Projectieklok?

Ja, de Soundmaster FUR6005 Projectieklok is voorzien van een radio gestuurde klok met een DCF-77 signaal. Dit betekent dat de tijd en datum automatisch worden aangepast op basis van het radiosignaal. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige en actuele weergave van de tijd, zonder dat je handmatig instellingen hoeft aan te passen.

Hoe stel ik de helderheid van het LCD-display in op de FUR6005 Projectieklok?

De FUR6005 Projectieklok heeft een 45 mm LCD-display met instelbare helderheid. Hierdoor kun je de helderheid van het display aanpassen aan je voorkeur en de omgevingslichtomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat het display zowel overdag als 's nachts goed leesbaar is.

Kan ik de FUR6005 Projectieklok ook op batterijen laten werken?

Ja, naast de netvoeding (AC 230 V / 50 Hz) kun je de FUR6005 Projectieklok ook op batterijen laten werken. Hiervoor heb je 1x CR2032 batterij nodig (niet meegeleverd). Dit maakt de klok draagbaar en zorgt ervoor dat je de tijd altijd kunt aflezen, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is.