Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Soundmaster FUR5005 - Radio gestuurde wekkerradio met groot display

€ 49,95 € 39,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode FUR5005
EAN code 4005425006626
Productcode leverancier FUR5005
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Start Je Dag Slim met de Soundmaster FUR5005 Wekkerradio met Digitale Radio

Altijd Tijdig Ontwaakt

De Soundmaster FUR5005 digitale radio gestuurde wekkerradio is jouw persoonlijke tijdmeester, die ervoor zorgt dat je nooit meer te laat bent, zelfs niet in het donker. Met zijn slimme functies en compacte design is deze wekkerradio een waardevolle toevoeging aan je ochtendroutine.

Altijd Bij de Tijd

Het handige dimbare display van de FUR5005 maakt het aflezen van de tijd moeiteloos, ongeacht de omstandigheden. De RDS-functie voegt extra functionaliteit toe, terwijl de mogelijkheid om de tijd in te stellen op 12- of 24-uursweergave ervoor zorgt dat je altijd precies weet hoe laat het is. Met ruimte voor tien voorkeuzezenders kun je je favoriete zenders direct bij de hand hebben.

Technische Specificaties:

  • FM-radio: Met tien voorkeuzezenders
  • RDS-functie: Extra functionaliteit
  • Groot Display: Altijd goed afleesbaar
  • Dubbel Alarm: Twee verschillende wektijden
  • Sleep- en Snooze-functie: Voor extra comfort
  • Dimbaar Display: Drie standen voor helderheid
  • Netvoeding: AC 230 V / 50 Hz
  • Batterij: 1x CR2032 (niet meegeleverd)
  • Afmetingen Product: 20,2 x 8,1 x 10,5 cm (B x D x H)
  • Gewicht incl. Verpakking: 0,83 kg

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat maakt de Soundmaster FUR4005 Wekkerradio met Digitale Radio speciaal?

De Soundmaster FUR4005 Wekkerradio met Digitale Radio is bijzonder vanwege zijn tijdloze ontwerp en tijdsgebonden prestaties. Deze wekkerradio is meer dan alleen een klok; het is een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je altijd op tijd bent, zelfs in het donker.

Hoe blijf ik altijd op de hoogte van de tijd en datum met de FUR4005 Wekkerradio?

De Soundmaster FUR4005 biedt de mogelijkheid om de tijd in te stellen in zowel 12- als 24-uursweergave, waardoor je altijd op de hoogte bent van de tijd. Het grote display met kalender- en datumfunctie maakt het bovendien gemakkelijk om belangrijke datums te onthouden. Met deze wekkerradio ben je altijd goed geïnformeerd.

Kan ik twee verschillende wektijden instellen met de FUR4005 Wekkerradio?

Ja, de Soundmaster FUR4005 Wekkerradio heeft een handige dubbel alarmfunctie waarmee je twee verschillende wektijden kunt instellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld verschillende wektijden instellen voor verschillende dagen of voor jou en je partner, afhankelijk van jullie behoeften.

Hoe pas ik de helderheid van het display aan op de FUR4005 Wekkerradio?

De FUR4005 Wekkerradio is voorzien van een dimbaar display met twee standen voor helderheid. Hiermee kun je de helderheid van het display aanpassen aan je voorkeur en de omgevingslichtomstandigheden, zodat het display niet te fel is in het donker en toch goed leesbaar blijft.

Hoe werkt de radio gestuurde klok op de Soundmaster FUR4005 Wekkerradio?

De Soundmaster FUR4005 Wekkerradio is uitgerust met een radio gestuurde klok met een DCF-77 signaal. Dit betekent dat de tijd en datum automatisch worden aangepast op basis van het radiosignaal. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige en actuele weergave van de tijd, zonder dat je handmatig instellingen hoeft aan te passen.