Geen producten (0)
Geen producten (0)
-62%
Sheng ya singel pucks 5 delig Sheng ya singel pucks 5 delig 1 Sheng ya singel pucks 5 delig 2
1 2 3
 

Sheng Ya singel puck set van 5 stuks

€ 12,95 € 4,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 207809
EAN code 4250019134999
Productcode leverancier BN 207809
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks: Kleurrijke Kunststof Pucks voor Diverse Toepassingen

Veelzijdige Kunststof Pucks

De Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks is de perfecte aanvulling voor wie op zoek is naar veelzijdige en kleurrijke pucks voor diverse toepassingen. Deze set bestaat uit 5 pucks, elk in een andere levendige kleur: Rood, Zwart, Wit, Geel en Groen. Deze kunststof pucks zijn ontworpen om je te helpen bij het organiseren, beschermen en verbeteren van verschillende situaties.

Voeg Kleur toe aan je Omgeving

Met deze set kunststof pucks voeg je niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje kleur aan je omgeving. Gebruik ze om kabels en snoeren georganiseerd te houden, als beschermers voor delicate oppervlakken, of zelfs als decoratieve elementen. De diverse kleuren zorgen ervoor dat je de pucks kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl en behoeften.

Specificaties:

  • Kleur: Rood, Zwart, Wit, Geel en Groen
  • Afmetingen: 38 x 7 mm (Diameter x Hoogte)
  • Materiaal: Kunststof

Met de Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks haal je veelzijdigheid, kleur en functionaliteit in huis. Of je ze nu gebruikt voor organisatie, bescherming of decoratie, deze pucks voegen een vleugje creativiteit toe aan je dagelijkse leven.

Kenmerken:

  • Set van 5 Pucks: Diverse kleuren voor verschillende situaties
  • Veelzijdig Gebruik: Organisatie, bescherming en decoratie
  • Kleurrijke Toevoeging: Voeg kleur toe aan je omgeving
  • Afmetingen: Diameter x Hoogte 38 x 7 mm
  • Materiaal: Duurzaam Kunststof

Met de Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks voeg je kleur en veelzijdigheid toe aan je dagelijkse routines. Bestel nu en ontdek hoe deze pucks je kunnen helpen bij diverse toepassingen!

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Waarvoor kan ik de Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks gebruiken?

De Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks is ontworpen voor diverse toepassingen. Deze kleurrijke kunststof pucks kunnen worden gebruikt voor organisatie, bescherming en decoratie. Ze zijn ideaal voor het georganiseerd houden van kabels en snoeren, als beschermers voor delicate oppervlakken, of zelfs als decoratieve elementen. De verschillende kleuren stellen je in staat om ze aan te passen aan je persoonlijke stijl en behoeften.

Wat zijn de afmetingen en het materiaal van de Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks?

De pucks hebben een diameter van 38 mm en een hoogte van 7 mm. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Deze afmetingen maken ze handig en veelzijdig voor verschillende toepassingen.

Kan ik de pucks aanpassen aan mijn persoonlijke stijl?

Ja, zeker! De Sheng Ya Set van 5 Singel Pucks komt in vijf verschillende kleuren: Rood, Zwart, Wit, Geel en Groen. Hierdoor kun je de pucks aanpassen aan je persoonlijke stijl en voorkeuren, en ze laten passen bij de sfeer van je omgeving.

Ook interessant

€ 29,95 € 34,95
€ 12,95 € 16,95