Geen producten (0)
Geen producten (0)
-23%
206800 206800 1
1 2
 

Dynavox Pick-up afregel sjabloon

€ 12,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 206800
EAN code 4250019122477
Productcode leverancier BN 206800
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Snelheidscontrole Schijf voor Draaitafels - Voor Precieze Toerentalinstelling

Zekerheid Over Je Toerental

Twijfel je of het toerental van je draaitafel correct is ingesteld? Is het draaitafeltoerental te snel of juist te langzaam? Deze speciale snelheidscontrole schijf biedt de oplossing. Met eenvoudige visuele indicatoren kun je met vertrouwen genieten van jouw vinylervaring, wetende dat je toerental perfect is afgestemd.

Nauwkeurige Afstelling Bij Elk Licht

Deze schijf komt tot leven onder het licht van een normale gloeilamp, TL- of spaarlamp. De speciale patronen op de schijf reageren op het licht en geven je directe feedback over je toerental. Als de streepjes tegen de klok in draaien, betekent dit dat de draaitafel te langzaam draait. Draaien ze met de klok mee, dan is de draaitafel te snel. Als de streepjes schijnbaar stil lijken te staan, dan weet je dat je het perfecte toerental hebt bereikt.

Drie Toerentalopties

De schijf heeft verschillende patronen voor verschillende toerentallen. Het buitenpatroon is voor 33 1/3 toeren per minuut, het middelste patroon is voor 45 toeren per minuut en het binnenpatroon is voor 78 toeren per minuut. Met deze veelzijdige schijf kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende vinylformaten en zeker zijn van de juiste snelheid.

Kenmerken en Specificaties

  • Visuele Indicatoren: Snelheid aangegeven door patronen
  • Compatibiliteit: Geschikt voor verschillende toerentallen
  • Eenvoudig Gebruik: Geen technische kennis nodig

Vertrouw op de Perfectie

Neem geen genoegen met onnauwkeurige toerentallen die de kwaliteit van je vinylervaring beïnvloeden. Met de snelheidscontrole schijf voor draaitafels heb je een betrouwbare metgezel om ervoor te zorgen dat je altijd in de perfecte cadans van je favoriete muziek blijft.

Ook interessant

€ 29,95 € 34,95
€ 12,95 € 16,95