Geen producten (0)
Geen producten (0)
-33%
205095 205095 2
1 2
 

Dynavox banaanstekker set verguld set van 4 stuks rood/zwart

€ 14,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 205095
EAN code 4250019114359
Productcode leverancier BN 205095
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Dynavox Banaanstekker Set: Perfecte Aansluiting voor Optimaal Geluid

Met de Dynavox Banaanstekker Set haal je een hoogwaardige en vergulde set van 4 stuks in huis. Deze banaanstekkers zijn speciaal ontworpen om een perfecte aansluiting te bieden voor jouw kabels tot 6 mm. Dankzij de vergulde afwerking ben je verzekerd van een optimale geluidsoverdracht en heldere audioprestaties.

Hoogwaardig en Praktisch Ontwerp

De Dynavox Banaanstekker Set is voorzien van een praktisch ontwerp, waardoor je jouw kabels eenvoudig en stevig kunt aansluiten. Met een lengte van 30 mm en een diameter van 11 mm passen ze moeiteloos in jouw audioapparatuur. De set bestaat uit 2 rode en 2 zwarte banaanstekkers, zodat je gemakkelijk onderscheid kunt maken tussen de verschillende audiokanalen.

Vergulde Aansluitingen voor Optimaal Geluid

De vergulde afwerking van deze banaanstekkers zorgt voor een uitstekende geleiding en minimale signaalverlies. Hierdoor kun je genieten van een optimale geluidskwaliteit zonder interferentie of ruis. De banaanstekkers zijn een betrouwbare keuze voor audiofielen die streven naar de beste geluidsprestaties.

Specificaties:

  • Set van 4 stuks (2 x rood, 2 x zwart)
  • Voor kabels tot 6 mm
  • Lengte: 30 mm
  • Diameter: 11 mm
  • Vergulde aansluitingen
  • Geleverd in blisterverpakking

Met de Dynavox Banaanstekker Set ben je verzekerd van een perfecte aansluiting en optimale geluidskwaliteit. Bestel nu en geniet van een geweldige audiobeleving met deze hoogwaardige banaanstekkers.