Geen producten (0)
Geen producten (0)
-30%
Dynavox banaanstekker set Audio dynavox banaanstekker set
1 2
 

Dynavox High-End banaanstekker set 4 stuks

€ 17,95 € 12,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 206436
EAN code 4250019121166
Productcode leverancier BN 206436
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Dynavox High-End Vergulde Banaanpluggen - Optimaal Contactoppervlak

Maximale Geluidskwaliteit

De Dynavox High-End vergulde banaanpluggen zijn de ultieme keuze voor audioliefhebbers die streven naar de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Deze banaanpluggen zijn van het verende type (barrel connector), wat zorgt voor een optimaal contactoppervlak en daarmee een uitmuntende signaaloverdracht. Hierdoor kunt u genieten van een helder en nauwkeurig geluid zonder enige vorm van signaalverlies.

Eenvoudige Aansluiting

Deze banaanpluggen zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Met een zij-invoer die kabels tot maximaal 6 mm kan bevatten, kunt u eenvoudig uw luidsprekerkabels aansluiten. De schroefsluiting zorgt ervoor dat de kabel stevig en veilig wordt vastgezet, wat resulteert in een betrouwbare verbinding die niet losraakt.

Compleet Set

De Dynavox High-End vergulde banaanpluggen worden geleverd in een set van 4 stuks, bestaande uit 2 rode en 2 zwarte pluggen. Dit biedt niet alleen flexibiliteit in het aansluiten van verschillende componenten, maar voegt ook een esthetisch element toe aan uw audio-opstelling.

Technische Specificaties:

  • Set van 4 stuks (2 x Zwart, 2 x Rood)
  • Vergulde Banaanpluggen
  • Verend Type (Barrel Connector)
  • Zij-Invoer tot maximaal 6 mm
  • Schroefsluiting
  • Lengte: 30 mm
  • Diameter: 11 mm
  • Connector Lengte: 19 mm

Verbeter Uw Audiobeleving

De Dynavox High-End vergulde banaanpluggen zijn een must-have voor elke audiofiele luisterervaring. Of u nu uw hifi-systeem, luidsprekers of versterkers wilt upgraden, deze banaanpluggen zorgen voor een betere geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. Met hun hoogwaardige constructie en eenvoudige aansluiting voegen ze een professioneel tintje toe aan uw audiocomponenten.