Geen producten (0)
Geen producten (0)
-29%
203330 203330 1 203330 2
1 2 3
 

Dynavox banaanstekker set verguld 4 stuks rood/zwart

€ 13,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 203330
EAN code 4250019113550
Productcode leverancier BN 203330
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

High-End Banaanstekker Set: Perfecte Aansluiting voor Luidsprekerkabels

Met de High-End Banaanstekker Set haal je een hoogwaardige oplossing in huis voor het aansluiten van luidsprekerkabels. Deze set bevat 2 rode en 2 zwarte banaanstekkers, beiden voorzien van een vergulde afwerking aan beide kanten. Met de soldeer aansluiting en dwarsverbinding voor kabels tot 5 mm diameter ben je verzekerd van een veilige en duurzame verbinding voor jouw audio-installatie.

Vergulde Aansluitingen voor Optimaal Geluid

De vergulde afwerking aan beide kanten van deze banaanstekkers zorgt voor een optimale geluidsoverdracht en minimale signaalverlies. Hierdoor geniet je van een kristalhelder en nauwkeurig geluid zonder ruis of storingen.

Soldeer Aansluiting voor Duurzame Bevestiging

De soldeer aansluiting van deze banaanstekkers maakt een stevige en duurzame bevestiging mogelijk. Hierdoor kun je met vertrouwen jouw luidsprekerkabels aansluiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over losraken.

Geschikt voor Kabels tot 5 mm Diameter

Met de dwarsverbinding voor kabels tot 5 mm diameter zijn deze banaanstekkers geschikt voor een breed scala aan luidsprekerkabels. De robuuste constructie zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding.

Specificaties:

  • Set van 4 stuks (2 x rood, 2 x zwart)
  • Vergulde aansluitingen aan beide kanten
  • Soldeer aansluiting voor duurzame bevestiging
  • Dwarsverbinding voor kabels tot 5 mm diameter
  • Levering in blisterverpakking

Met de High-End Banaanstekker Set ben je verzekerd van een perfecte aansluiting voor jouw luidsprekerkabels. Bestel nu en geniet van een hoogwaardige audiobeleving met deze kwalitatieve banaanstekkers.