Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Dynavox Poolklemmenset PRO V

€ 14,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 207618
EAN code 4250019133220
Productcode leverancier BN 207618
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Stevige Vergulde Poolklemmen in Professioneel Ontwerp: Betrouwbare Verbindingen voor Kabels tot 7 mm

Met de Stevige Vergulde Poolklemmen ben je verzekerd van betrouwbare en professionele verbindingen voor kabels met een diameter tot 7 mm. Deze set bevat 2 poolklemmen, één rood en één zwart, waardoor je gemakkelijk onderscheid kunt maken tussen positieve en negatieve aansluitingen. De poolklemmen zijn voorzien van een stevige metalen plug met vergulde afwerking voor optimale geleiding.

Specificaties:

  • Geschikt voor kabels met een diameter tot 7 mm, voor bananenstekkers van 4 mm
  • Totale afmeting van de plug: Lengte 47 mm, Diameter 14 mm
  • Soldeeraansluiting: Ingebouwde draad diameter 7,8 mm, 25 mm lang, met moer en isolerende ringen
  • Set van 2 stuks: 1 x rood, 1 x zwart
  • Geleverd in blisterverpakking

De Stevige Vergulde Poolklemmen zijn ontworpen voor professioneel gebruik in verschillende audio- en elektronische toepassingen. Met de soldeeraansluiting kun je de kabels stevig en veilig aansluiten op de poolklemmen, waardoor je optimale geluidskwaliteit en prestaties kunt verwachten.

Hoogwaardige Vergulde Afwerking

De poolklemmen zijn voorzien van een vergulde afwerking, wat zorgt voor betere geleiding en minder kans op corrosie. Hierdoor behouden de poolklemmen langdurig hun prestaties en blijven ze stabiele verbindingen bieden.

Eenvoudige en Betrouwbare Aansluiting

Dankzij de soldeeraansluiting met ingebouwde draad, moer en isolerende ringen kun je de kabels stevig en veilig bevestigen aan de poolklemmen. Dit zorgt voor een betrouwbare verbinding en minimaliseert signaalverlies.

Geleverd in Blisterverpakking

De Stevige Vergulde Poolklemmen worden geleverd in een handige blisterverpakking, waardoor je ze gemakkelijk kunt opbergen en organiseren. Zo heb je ze altijd bij de hand wanneer je ze nodig hebt.

Met de Stevige Vergulde Poolklemmen maak je professionele en betrouwbare verbindingen voor jouw audio-apparatuur en andere elektronische toepassingen. Bestel nu en ervaar hoogwaardige prestaties en geluidskwaliteit!