Geen producten (0)
Geen producten (0)
-25%
Sintron connect kabelschoenen verbinders assortime
 

Assortiment geïsoleerde kabelschoenen en verbinders (AMP) 300-delig

€ 19,95 € 14,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 206376
EAN code 4250019120268
Productcode leverancier BN 206376
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Uitgebreid Assortiment Geïsoleerde Kabelschoenen en Verbinders (AMP)

Betrouwbare Elektrische Verbindingen met Ons 300-Delige Assortiment

Ontdek nu ons indrukwekkende assortiment van 300 geïsoleerde kabelschoenen en verbinders (AMP), de ultieme oplossing voor elke elektrische verbinding. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren elektricien, met dit uitgebreide assortiment ben je altijd verzekerd van hoogwaardige en veilige verbindingen.

Ongeëvenaarde Veelzijdigheid en Keuze

Dit assortiment bevat een zorgvuldig samengestelde selectie van producten om aan al je behoeften te voldoen:

1. Diverse Ringkabelschoenen

Met maar liefst 130 ringkabelschoenen in verschillende afmetingen, vind je altijd de perfecte pasvorm voor je kabels. Deze ringkabelschoenen garanderen een stevige en duurzame verbinding, zodat je elektrische circuits soepel blijven werken.

2. Handige Kabelschoen Verbinders

De 30 meegeleverde kabelschoen verbinders bieden een handige oplossing voor het verbinden van draden zonder gedoe. Dit bespaart tijd en zorgt voor een betrouwbare verbinding die bestand is tegen trillingen en spanning.

3. Veilige Vlakstekkers en Platstekker Verbinders

Met 40 vlakstekkers en 40 platte stekker verbinders in diverse afmetingen, ben je voorbereid op elke situatie. Deze stekkers zorgen voor een snelle en veilige verbinding, wat essentieel is voor efficiënte elektrische systemen.

4. Flexibele Vork- Kabelschoenen

De 60 vork- kabelschoenen in dit assortiment zijn perfect voor situaties waarin je draden snel moet kunnen aansluiten of loskoppelen. Hun veelzijdigheid maakt ze ideaal voor projecten waarbij flexibiliteit een vereiste is.

Vertrouw op Kwaliteit en Veiligheid

Onze geïsoleerde kabelschoenen en verbinders (AMP) zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Elke verbinding die je maakt, of het nu gaat om huishoudelijke bedrading, voertuigreparaties of industriële toepassingen, zal betrouwbaar zijn en een langdurige werking garanderen.

Investeer in Jouw Elektrische Projecten

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met elektrische projecten, ons 300-delige assortiment geïsoleerde kabelschoenen en verbinders (AMP) is de slimme keuze. Profiteer van de veelzijdigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid die dit assortiment te bieden heeft en maak van elk project een succes.