Geen producten (0)
Geen producten (0)
-30%
Vtbal405 Vtbal405 4 Vtbal405 toep
1 2 3
 

Velleman VTBAL405 digitale precisieweegschaal - 50 gram / 0.001 gram

€ 99,95 € 69,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTBAL405
EAN code 5410329701949
Productcode leverancier VTBAL405
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Velleman VTBAL405 - Jouw Nauwkeurige Digitale Precisieweegschaal

Ultieme Nauwkeurigheid voor Zorgvuldige Metingen

Met de Velleman VTBAL405 haal je een precisieweegschaal in huis die garant staat voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Of je nu kostbare juwelen, kruiden voor culinaire meesterwerken of kleine technische componenten wilt wegen, deze weegschaal levert keer op keer nauwkeurige resultaten. Met een schaalverdeling van 0.001 g ben je verzekerd van metingen die tot op het kleinste detail accuraat zijn.

Innovatieve Kenmerken voor Uitzonderlijke Prestaties

Deze Velleman weegschaal is uitgerust met een zeer nauwkeurige laadcel die zorgt voor betrouwbare metingen, of je nu met lichte of zwaardere objecten werkt. De ingebouwde achtergrondverlichting van het LCD-display zorgt voor duidelijkheid, zelfs in omgevingen met minder licht. Blijf altijd op de hoogte van de status van je weegschaal dankzij de lege-batterij indicator en de aanduiding bij overbelasting. Met de automatische uitschakeling hoef je je geen zorgen te maken over onnodig energieverbruik.

Gemak en Functionaliteit Gecombineerd

De VTBAL405 gaat verder dan alleen nauwkeurige metingen. De tarrafunctie maakt het eenvoudig om het gewicht van een container of verpakking af te trekken, zodat je alleen het gewicht van het object zelf meet. Het duurzame materiaal, een combinatie van ABS en roestvrij staal, zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking van de weegschaal. Met een capaciteit van 50 g / 1.76 oz en ondersteuning voor verschillende eenheden (g / oz / ozt / dwt / ct / gn), is deze weegschaal veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen.

Kenmerken en Specificaties

  • Materiaal: ABS & roestvrij staal
  • Capaciteit: 50 g / 1.76 oz
  • Schaalverdeling: 0.001 g / 0.00003 oz
  • Eenheden: g / oz / ozt / dwt / ct / gn
  • Afmetingen: 190 x 155 x 65 mm
  • Display: LCD - 75 x 36 mm
  • Gewicht: 220 g
  • Voeding: 4 x 1.5 V AAA-batterij (meegeleverd)

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn de voordelen van de Velleman VTBAL405 weegschaal?

De Velleman VTBAL405 weegschaal biedt meerdere voordelen. Met een schaalverdeling van 0.001 g / 0.00003 oz zorgt de weegschaal voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid, of je nu juwelen, kruiden of technische componenten wilt wegen. De nauwkeurige laadcel staat garant voor betrouwbare metingen, zelfs bij lichte of zwaardere objecten. Het LCD-display met achtergrondverlichting zorgt voor duidelijkheid, zelfs bij weinig licht. De tarrafunctie maakt het eenvoudig om het gewicht van een container af te trekken, waardoor je alleen het object meet. Met ondersteuning voor verschillende eenheden en een capaciteit van 50 g / 1.76 oz is de VTBAL405 weegschaal veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen.

Hoe lang gaan de batterijen van de Velleman VTBAL405 weegschaal mee?

De levensduur van de batterijen in de Velleman VTBAL405 weegschaal varieert afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden. Omdat de weegschaal is uitgerust met een automatische uitschakelfunctie, wordt onnodig energieverbruik geminimaliseerd. Dit helpt de levensduur van de batterijen te verlengen. De lege-batterij indicator op het display waarschuwt je wanneer de batterijen bijna leeg zijn, zodat je ze op tijd kunt vervangen.

Is de Velleman VTBAL405 weegschaal geschikt voor professioneel gebruik?

Ja, de Velleman VTBAL405 weegschaal is geschikt voor professioneel gebruik, evenals voor persoonlijk gebruik. Met zijn nauwkeurigheid en veelzijdigheid kan hij voldoen aan de eisen van verschillende toepassingen, of het nu gaat om het wegen van ingrediënten in een professionele keuken, het meten van sieraden in een juwelierszaak of het wegen van technische componenten in een laboratorium. Het duurzame materiaal en de betrouwbare prestaties maken het een waardevol hulpmiddel voor diverse omgevingen.