Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Velleman Metalen sleutelkastje voor 48 sleutels afsluitbaar zwart

€ 24,95 € 19,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BG80023
EAN code 5410329696047
Productcode leverancier BG80023
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Efficiënte sleutelopslag met de Perel BG80023 cijferslot sleutelkast

De Perel BG80025 sleutelkast met cijferslot is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een veilige en efficiënte manier om hun sleutels op te bergen. Deze sleutelkast beschikt over een cijferslot, wat betekent dat u de toegang tot de kast kunt beheren door middel van een unieke code die u zelf kunt instellen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over verloren of gestolen sleutels.

De Perel sleutelkast is gemaakt van stevig materiaal en is voorzien van een stevige metalen constructie. Hierdoor is de kast bestand tegen inbraak en vandalisme. De kast heeft een capaciteit van 25 sleutels, dus het is ideaal voor gebruik in een kantooromgeving of voor huiseigenaren die meerdere sets van sleutels willen opslaan.

Een ander voordeel van de sleutelkast is dat het eenvoudig te installeren is. U hoeft geen gereedschap te gebruiken en de kast kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. De kast beschikt ook over een interne verlichting, zodat u snel en gemakkelijk uw sleutels kunt vinden, zelfs in het donker.

Kort gezegd, de Perel BG80025 sleutelkast met cijferslot is een veilige en efficiënte oplossing voor het opslaan van sleutels. Het beschikt over een cijferslot voor toegangscontrole, een stevige metalen constructie, een capaciteit van 25 sleutels, eenvoudige installatie en een interne verlichting. Dit maakt het een geweldige keuze voor gebruik in een kantooromgeving of voor huiseigenaren.

 

Kenmerken

  • Kleur: zwart
  • Inclusief 2 sleutels en 48 haakjes
  • Genummerde stickers: 1 - 48

 

Specificaties

  • Afmetingen: 25 x 18 x 8 cm