Geen producten (0)
Geen producten (0)
-17%
1 ebp08n g
 

Perel 8-voudige stekkerdoos met overspanningsbeveiliging

€ 17,95 € 14,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode EBP08NN-G
EAN code 5410329720872
Productcode leverancier EBP08NN-G
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Stekkerdoos met 8 Stopcontacten: Veiligheid en Gemak Gecombineerd!

Kinderbeveiliging en Thermische Zekering voor Jouw Gemoedsrust

Met de Maxtotaal stekkerdoos met 8 stopcontacten hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw apparaten. Deze stekkerdoos is voorzien van kinderbeveiliging, waardoor nieuwsgierige handjes geen toegang hebben tot de stopcontacten. Bovendien is er een thermische zekering ingebouwd die beschermt tegen overbelasting en eventuele schade voorkomt.

Overbelasting Indicatie en -bescherming voor Extra Veiligheid

Dankzij de overbelasting indicatie ben je altijd op de hoogte van de belasting van de stekkerdoos. Zo kun je voorkomen dat het vermogen de maximale capaciteit overschrijdt. Als extra beveiliging is er een overbelasting bescherming ingebouwd die automatisch de stroomtoevoer onderbreekt bij te hoge belasting.

Verlichte DP On/Off Schakelaar voor Gemakkelijk Gebruik

De stekkerdoos is uitgerust met een verlichte DP on/off schakelaar, waarmee je eenvoudig alle aangesloten apparaten in één keer kunt uitschakelen. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor energiebesparing wanneer je de stekkerdoos niet in gebruik hebt.

Type Stopcontact: Randaarde (Type F)

Met het type stopcontact randaarde (type F) is de stekkerdoos geschikt voor verschillende apparaten en stekkers. Je kunt jouw elektronica en huishoudelijke apparatuur veilig en efficiënt aansluiten op deze veelzijdige stekkerdoos.

Specificaties:

  • Aantal stopcontacten: 8
  • Kabel: 1,5 meter H05VV-F 3G1.5
  • Max. vermogen: 3500 watt
  • Gewicht stekkerdoos: 875 gram