Geen producten (0)
Geen producten (0)
-20%
Pem7d c
 

Velleman Teller Voor Mini Ir Beveiligingssysteem Pem7d

€ 49,95 € 39,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode PEM7D/C
EAN code 5410329334437
Productcode leverancier PEM7D/C
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontvang Real-time Inzicht in Bezoekersaantallen met de Digitale Klantenteller!

Houd het Aantal Bezoekers Bij met Gemak en Precisie

Met de digitale klantenteller van Maxtotaal houd je moeiteloos het aantal bezoekers in jouw winkel, kantoor of andere locatie bij. Deze handige 4-cijferige teller biedt real-time inzicht in het aantal mensen dat jouw bedrijfsruimte betreedt, waardoor je de prestaties van jouw onderneming kunt verbeteren en beter kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten.

Eenvoudige Bediening voor Accurate Resultaten

Met de digitale klantenteller is het bijhouden van bezoekersaantallen een fluitje van een cent. Druk eenvoudig op de "+" knop om het aantal bezoekers te verhogen en op de "-" knop om het aantal te verlagen. Wil je de teller resetten? Geen probleem! Druk gewoon op de reset-knop en de teller gaat terug naar '0000'. Met de mogelijkheid tot handmatige bediening heb je altijd volledige controle over de telling.

Duurzaam en Betrouwbaar voor Langdurig Gebruik

De digitale klantenteller is vervaardigd van duurzaam ABS-materiaal en voorzien van een helder rood display. Hierdoor is de teller niet alleen stevig, maar ook goed zichtbaar, zelfs in drukke omgevingen. Met een ingangsspanning van 9-15 VDC en een maximaal display van 9999 is deze teller geschikt voor uiteenlopende locaties.

 

Waarom een digitale klantenteller gebruiken?

De digitale klantenteller kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt om real-time inzicht te krijgen in het aantal bezoekers op een locatie. Enkele toepassingen en voordelen van de klantenteller zijn:

 1. Bezoekersaantallen bijhouden: De belangrijkste functie van de klantenteller is het bijhouden van het aantal mensen dat een winkel, kantoor of andere locatie binnenkomt. Dit stelt bedrijven in staat om te weten hoe druk het is op elk moment en piekuren te identificeren.

 2. Personeelsplanning: Met de klantenteller kunnen bedrijven beter hun personeel plannen op basis van het aantal bezoekers. Tijdens drukke periodes kunnen ze meer personeel inzetten om de klantenservice te verbeteren, terwijl ze in rustigere tijden kosten kunnen besparen.

 3. Voorraadbeheer: Het aantal bezoekers kan helpen bij het voorspellen van de vraag naar producten of diensten. Dit stelt bedrijven in staat om hun voorraadniveaus beter te beheren en tekorten of overschotten te voorkomen.

 4. Verbetering van de klantenservice: Door real-time inzicht in bezoekersaantallen kunnen bedrijven de klantenservice verbeteren door meer personeel beschikbaar te hebben om klanten te helpen en wachttijden te verminderen.

 5. Marketing en promoties: De klantenteller kan helpen bij het evalueren van de effectiviteit van marketingcampagnes en promoties. Als het aantal bezoekers toeneemt na een specifieke actie, kan dit aangeven dat de promotie succesvol is.

 6. Veiligheidsmaatregelen: In noodsituaties kan het aantal mensen in een gebouw van cruciaal belang zijn om te zorgen voor een veilige evacuatie. De klantenteller kan helpen om een schatting te maken van het aantal mensen dat zich binnen bevindt.

 7. Analyse van bezoekersgedrag: Door bezoekersaantallen te volgen, kunnen bedrijven patronen en trends in het bezoekersgedrag identificeren. Dit kan leiden tot beter inzicht in de voorkeuren van klanten en mogelijkheden voor optimalisatie.

Kortom, de digitale klantenteller is een handig hulpmiddel voor bedrijven om hun bedrijfsvoering te verbeteren, de klantenservice te optimaliseren en beter te voldoen aan de behoeften van hun klanten.

 

Specificaties

 • Ingangsspanning: 9-15 vdc
 • Max. display: 9999 (4 digits)
 • Optellen: Druk op "+" om 1 toe te voegen
 • Aftrekken: Druk op "-" om 1 af te trekken
 • Manuele bediening: Ja, houdt + of - 1 sec. ingedrukt
 • Reset: Druk op de reset-knop ('0000')
 • Kleur monitor: Rood
 • Materiaal behuizing: ABS
 • Verbruik: 48.7 m a ±10% (bij '0000')
 • Stand-bystroom: Max. 25 A
 • Lichtbron: IR led
 • Omgevingstemperatuur: -20°c~45°°c (-4°f~122°f)
 • Responstijd van luidspreker: Beltoon: 1sec - - alarm: 30sec (regelbaar)
 • Externe uitgang voor beltoon: Npn uitgang
 • Uitgang luidspreker: Beltoon/off/alarm (instellen met keuzeschakelaar)
 • Meegeleverd: Montagebeugel, schroef en kabel (10m) met twee pluggen