Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Toolland druksproeier rugspuit 16 liter inhoud met 3 verschillende sproeikoppen

€ 34,95 € 24,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode DT20016N
EAN code 5410329736026
Productcode leverancier DT20016N
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Toolland Druksproeier Rugspuit 16 Liter - Efficiënt Besproeien en Behandelen

Handig en Draagbaar: Jouw Ultieme Tuinpartner

Ontdek de perfecte oplossing voor het besproeien van jouw tuin en het behandelen van oppervlakken - de Toolland Druksproeier Rugspuit 16 Liter. Met zijn draagbare ontwerp en handige bandjes kun je deze rugspuit comfortabel op jouw rug dragen terwijl je jouw tuin onderhoudt. Dankzij de royale tankinhoud van 16 liter kun je langdurig spuiten zonder onderbrekingen voor bijvullen.

 

Veelzijdig en Betrouwbaar: Voor Diverse Vloeistoffen

De Toolland rugspuit is jouw veelzijdige partner voor verschillende klussen. Deze rugspuit is geschikt voor een reeks vloeistoffen, van water tot meststoffen, onkruidverdelgers, pesticides, reinigingsvloeistoffen en behandelingsproducten. Of je nu jouw gazon wilt voeden, onkruid wilt bestrijden of oppervlakken wilt reinigen, deze rugspuit staat voor je klaar.

 

Comfortabel Gebruik: Pompsysteem en Handige Handgreep

Eén van de grote voordelen van de Toolland Druksproeier Rugspuit is het gemak en comfort dat het biedt tijdens gebruik. Uitgerust met een efficiënt pompsysteem en een ergonomische handgreep, maakt deze rugspuit het besproeien en behandelen van jouw tuin een plezierige taak.

 

Perfecte Instelling: Drie Sproeikoppen Inbegrepen

Bij de Toolland rugspuit krijg je niet alleen functionaliteit, maar ook veelzijdigheid. Het wordt geleverd met drie verschillende sproeikoppen, zodat je altijd de juiste sproei-instelling hebt voor elke situatie. Van een fijne nevel tot een brede straal, je kunt nauwkeurig bepalen hoe je jouw vloeistoffen wilt verspreiden.

 

Specificaties

  • Capaciteit: 16 liter
  • Sproeikoppen: 3 verschillende opties
  • Pompsysteem: Aanwezig
  • Handgreep: Ergonomisch ontwerp
  • Geschikt voor: Water, meststoffen, onkruidverdelgers, pesticides, reinigingsvloeistoffen, behandelingsproducten en meer.