Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Velleman WC103 grote radiografisch gestuurde stationsklok 40 cm

€ 39,95 € 34,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode WC103
EAN code 5410329696283
Productcode leverancier WC103
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman WC103: Radiogestuurde stationsklok

De Velleman radiografisch gestuurde stationsklok is een perfecte aanvulling op uw interieur, of u het nu gebruikt in uw woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Deze klok beschikt over een DCF-signaal, waardoor hij altijd nauwkeurig de juiste tijd aangeeft. Dankzij het radiografische signaal is het niet nodig om de klok handmatig opnieuw in te stellen wanneer er sprake is van een stroomonderbreking.

De wijzerplaat van deze klok heeft een doorsnede van 40 cm en is daardoor zeer duidelijk en gemakkelijk te lezen. Het zwarte cijferontwerp staat in contrast met de witte wijzerplaat, wat zorgt voor een heldere en overzichtelijke display. Bovendien schakelt de klok automatisch over naar zomer-/wintertijd, waardoor je je hier nooit meer druk over hoeft te maken.

De Velleman stationsklok wordt aangedreven door één AA-batterij, die niet bij de klok wordt meegeleverd. Hierdoor is deze klok makkelijk op te hangen en te verplaatsen, zonder beperkt te zijn door een stopcontact of snoer. Met een gewicht van slechts ± 1088 gram is deze klok ook zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en lichte optie.

In conclusie biedt de  stationsklok de perfecte combinatie van nauwkeurigheid, duidelijkheid en gemak. Met zijn grotere wijzerplaat, automatische overschakeling naar zomer-/wintertijd en eenvoudige batterijvoeding is deze klok een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare tijdsindicatie voor zijn of haar huis of kantoor.

 

De grootte van de Velleman WC103 klok

De grootte van de Velleman stationsklok is een van de handige kenmerken van deze klok. Met een doorsnede van 40 cm is de wijzerplaat groot en duidelijk, wat betekent dat je de tijd gemakkelijk op afstand kunt aflezen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de klok op te hangen aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor en hem op afstand te bekijken zonder dat je hoeft op te staan of dichterbij te lopen.

De grootte van de wijzerplaat zorgt er ook voor dat het zwarte cijferontwerp duidelijk zichtbaar is, zodat je de tijd gemakkelijk kunt aflezen. Dit is vooral handig voor mensen die moeite hebben met het lezen van kleinere klokken of voor degenen die op zoek zijn naar een klok die op een overzichtelijke manier de tijd weergeeft.

Daarnaast is de grootte van de klok ook praktisch omdat deze makkelijk te bevestigen is aan de muur. Hierdoor is het niet nodig om te zoeken naar een andere plek voor de klok als je hem op een andere locatie wilt gebruiken, omdat hij gemakkelijk aan de muur te bevestigen is.

Kortom, de grootte van de Velleman WC103 radiografisch gestuurde stationsklok is een handig kenmerk, omdat het zorgt voor een duidelijke en gemakkelijk leesbare display, zodat je altijd op de hoogte bent van de tijd.

 

Voordelen van de stationsklok

Er zijn diverse voordelen aan de Velleman WC103 radiografisch gestuurde stationsklok ten opzichte van een normale klok. Hieronder bespreken we een aantal belangrijke voordelen:

 1. Nauwkeurigheid: De Velleman WC103 klok werkt op basis van het DCF-signaal, wat een van de meest nauwkeurige tijdsignalen ter wereld is. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de tijd altijd correct is, zonder dat je deze handmatig hoeft aan te passen.

 2. Duidelijke wijzerplaat: De wijzerplaat heeft een doorsnede van 40 cm, wat betekent dat de tijd gemakkelijk af te lezen is van een afstand. Dit is vooral handig in ruimtes waar de tijd regelmatig moet worden gecontroleerd, zoals een werkkamer of keuken.

 3. Automatische overschakeling naar zomer-/wintertijd: Met de Velleman WC103 hoef je je zich geen zorgen te maken over de verandering van zomer- naar wintertijd, of andersom. De klok schakelt automatisch over. Je hoeft enkel de juiste tijd in te stellen bij de eerste installatie.

 4. Batterijvoeding: De klok werkt op één AA-batterij, wat betekent dat er geen netstroom nodig is. Dit maakt het plaatsen van de klok erg flexibel en je kunt deze zonder zorgen in elke ruimte plaatsen.

In vergelijking met een normale klok biedt de Velleman WC103 stationsklok dus een aantal duidelijke voordelen op het gebied van nauwkeurigheid, duidelijkheid en gemak. Of je nu op zoek bent naar een tijdkeeper voor je werkkamer, keuken of een andere ruimte, de Velleman WC103 biedt de perfecte oplossing.

 

Kenmerken van de WC103

 • Radiogestuurde klok via DCF-signaal
 • Duidelijk leesbare wijzerplaat
 • Automatische overschakeling naar zomer-/wintertijd
 • Voeding: 1 x 1.5 V AA-batterij LR6C (niet meegeleverd)
 • Afmetingen:
  • Wijzerplaat: Ø 35 cm
  • Klok: Ø 40 x 4 cm
  • Kleur wijzerplaat: wit
  • Kleur cijfers: zwart
  • Gewicht: ± 1088 gram