Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Quartz klokmechanisme met wijzers en wekker-functie

€ 9,95 € 7,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 207407
EAN code 4250019129605
Productcode leverancier BN 207407
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Quartz Klokmechanisme met Wijzers en Wekker-Functie: Precisie en Functionaliteit

Uiterst Precieze Tijdmeting

Met het Quartz Klokmechanisme met Wijzers en Wekker-Functie ben je verzekerd van nauwkeurige tijdmeting en handige alarmfunctie. Dit uurwerk heeft niet alleen drie wijzers voor uur, minuut en seconde, maar ook een vierde wijzer voor de wekker. Zo ben je altijd op tijd en nooit meer afhankelijk van externe apparaten voor je dagelijkse alarm.

Kleurrijke Wijzers voor Personalisatie

Deze set wordt geleverd met vier kleurrijke wijzers, waaronder zilver, zwart, rood en geel voor de alarmfunctie. Hierdoor kun je je klok naar eigen smaak aanpassen en een vleugje stijl aan je ruimte toevoegen.

Compact en Praktisch

Met afmetingen van ongeveer 52 x 56 x 35 mm (H x B x D), past dit klokmechanisme moeiteloos in verschillende ruimtes. Het wordt geleverd met schroeven voor montage aan de voor- of achterkant, evenals dubbelzijdige tape voor bevestiging van de wijzerplaat. Dit maakt de installatie snel en gemakkelijk, zonder gedoe.

Energie-Efficiënt

Het klokmechanisme werkt op 1 x AA-batterij (niet meegeleverd). Dit zorgt voor een langdurige en energie-efficiënte werking, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over constante batterijvervangingen.

Upgrade je klok met de precisie en functionaliteit van het Quartz Klokmechanisme met Wijzers en Wekker-Functie. Personaliseer je klok en geniet van de voordelen van een handige alarmfunctie, allemaal binnen handbereik.

Bekijk HIER ons complete assortiment losse uurwerken.


 

Veelgestelde Vragen (FAQs):

Hoe verzekert het Quartz Klokmechanisme met Wijzers en Wekker-Functie nauwkeurige tijdmeting en handige alarmfunctie?

Dit uurwerk biedt niet alleen drie wijzers voor uur, minuut en seconde, maar ook een vierde wijzer voor de wekker. Hierdoor ben je altijd op tijd en kun je vertrouwen op het ingebouwde alarm voor je dagelijkse herinneringen.

Op welke manier kun je dit klokmechanisme personaliseren en stijl toevoegen aan je ruimte?

Deze set wordt geleverd met vier kleurrijke wijzers, waaronder zilver, zwart, rood en geel voor de alarmfunctie. Hierdoor kun je je klok aanpassen aan je eigen smaak en tegelijkertijd een persoonlijk tintje aan je ruimte geven.

Hoe past het compacte en praktische ontwerp van het klokmechanisme in verschillende ruimtes?

Met afmetingen van ongeveer 52 x 56 x 35 mm (H x B x D), is dit klokmechanisme geschikt voor verschillende ruimtes. De set wordt geleverd met schroeven en dubbelzijdige tape voor eenvoudige montage, waardoor de installatie moeiteloos en snel verloopt.

Hoe wordt de langdurige werking van het klokmechanisme gegarandeerd en hoe zit het met de energie-efficiëntie?

Dit klokmechanisme werkt op 1 x AA-batterij (niet inbegrepen), wat zorgt voor een langdurige en energie-efficiënte werking. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over frequente batterijvervangingen en optimaal kunt genieten van de functionaliteit.