Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Velleman VTSUSB1 oplaadbare 8 Watt soldeerbout

€ 64,95 € 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTSUSB1
EAN code 5410329707200
Productcode leverancier VTSUSB1
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Velleman VTSUSB1 - Draadloze Soldeerbout met Accu

Draadloos Solderen zonder Beperkingen

Bij het solderen zit de kabel toch vaak wel in de weg, maar met de Velleman VTSUSB1 soldeerbout behoort dat probleem tot het verleden. Deze compacte soldeerbout is een ware gamechanger, omdat hij is uitgerust met een ingebouwde accu. Hierdoor kun je vrijuit solderen zonder gehinderd te worden door een kabel. De VTSUSB1 biedt ultieme bewegingsvrijheid en flexibiliteit, waardoor je jouw soldeerprojecten met gemak kunt voltooien.

Efficiënt Opladen via USB

De VTSUSB1 kan eenvoudig worden opgeladen in de meegeleverde soldeerbouthouder. Deze soldeerbouthouder kan via een USB-kabel worden aangesloten op een USB-voeding (niet meegeleverd). Hierdoor ben je altijd klaar voor gebruik, zonder gedoe met batterijen vervangen. Kies voor een USB 2.0 of hoger met minimaal 1A voor optimale prestaties.

Kracht en Precisie in Één

Met een vermogen van 8 watt levert de VTSUSB1 soldeerbout krachtige prestaties. De soldeerbout bereikt snel een temperatuur van 380 tot 420 °C, waardoor je efficiënt en nauwkeurig kunt solderen. Dankzij de speciale coating op de stiften tegen plakken van filament blijven je soldeerprojecten schoon en professioneel.

Gebruiksvriendelijk en Compleet

Deze draadloze soldeerbout wordt geleverd met een soldeerbouthouder/oplaadstation, inclusief koperkrullen. Met de aan/uit-knop voorkom je onbedoelde activering wanneer de soldeerbout niet in gebruik is. De accu van 18650 Li-ion 3.6V 2200 mAh zorgt voor langdurige prestaties. De VTSUSB1 heeft een snelle opwarmtijd van slechts 15 seconden en koelt binnen 30 seconden af.

Kenmerken en Specificaties

 • Mini soldeerbout met accu
 • Vermogen: 8 Watt
 • Aansluitspanning: 5 volt (USB-voeding)
 • USB 2.0 of hoger aanbevolen (minimaal 1A)
 • Compact en eenvoudig in gebruik
 • Speciale coating op de stiften
 • Met soldeerbouthouder/oplaadstation
 • Inclusief koperkrullen
 • Temperatuur: 380°C tot 420°C maximaal
 • Opwarmtijd: tot 15 seconden
 • Afkoeltijd: tot 30 seconden
 • Accu: 18650 Li-ion 3.6V 2200 mAh
 • Afneembare voedingskabel voor oplaadstation
 • Met aan/uit-knop om onbedoelde activering te voorkomen
 • Oplaadtijd: 4 tot 5 uur

Haal de Velleman VTSUSB1 in huis en ervaar solderen zonder grenzen! Bestel nu en geniet van de vrijheid van draadloos solderen met precisie.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn de voordelen van de Velleman VTSUSB1 draadloze soldeerbout met accu?

De Velleman VTSUSB1 draadloze soldeerbout met accu biedt diverse voordelen. Dankzij de ingebouwde accu kun je zonder beperkingen solderen, zonder hinderlijke kabels. Deze compacte soldeerbout biedt ultieme bewegingsvrijheid en flexibiliteit, waardoor je soldeerprojecten moeiteloos kunt voltooien.

Hoe wordt de Velleman VTSUSB1 soldeerbout met accu opgeladen?

De Velleman VTSUSB1 soldeerbout met accu kan eenvoudig worden opgeladen via de meegeleverde soldeerbouthouder. Deze houder kan worden aangesloten op een USB-voeding (niet meegeleverd) met USB 2.0 of hoger en minimaal 1A voor optimale prestaties. Dit zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor gebruik, zonder gedoe met batterijen vervangen.

Welke prestaties levert de VTSUSB1 soldeerbout met accu?

Met een vermogen van 8 watt levert de VTSUSB1 soldeerbout krachtige prestaties. Hij bereikt snel een temperatuur van 380 tot 420 °C, waardoor je efficiënt en nauwkeurig kunt solderen. De speciale coating op de stiften voorkomt dat filament blijft plakken, waardoor je soldeerprojecten schoon en professioneel blijven.