Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Velleman VTFC2 elektrische piepschuimsnijder voor polystyreenschuim

€ 34,95 € 29,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTFC2-1
EAN code 5410329682019
Productcode leverancier VTFC2
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Velleman VTFC2 Tempexsnijder: Perfectie in Precisie!

Snel en efficiënt snijden van polystyreenschuim

Een veelzijdige tempexsnijder voor alle projecten

De Velleman VTFC2 Tempexsnijder is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die met polystyreenschuim werkt. Of je nu professioneel kunstenaar, modelbouwer of hobbyist bent, deze tempexsnijder biedt de perfecte precisie en veelzijdigheid die je nodig hebt voor al je projecten. Met een opwarmtijd van slechts 10 seconden kun je direct aan de slag en nauwkeurig snijden.

Drie verwisselbare stiften voor creatieve vrijheid

Met de Velleman VTFC2 Tempexsnijder heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende stiften: de gloeidraad, graveerstift en het snijmes. De gloeidraad is ideaal voor het maken van vloeiende, gebogen vormen en het gladstrijken van oppervlakken. De graveerstift biedt de mogelijkheid om gedetailleerde ontwerpen en markeringen aan te brengen. En het snijmes zorgt voor strakke, rechte snedes. Met deze veelzijdige stiften kun je je creativiteit de vrije loop laten en de meest verbluffende resultaten bereiken.

 

Handig en betrouwbaar in gebruik

Snel opwarmen voor directe actie

Met een opwarmtijd van slechts 10 seconden hoef je niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt met de Velleman VTFC2 Tempexsnijder. Dit betekent dat je kostbare tijd bespaart en direct kunt beginnen met het realiseren van je ideeën. Of je nu een last-minute project hebt of gewoon efficiënt wilt werken, deze tempexsnijder is er altijd klaar voor.

Stevig handvat voor comfortabel gebruik

De Velleman VTFC2 Tempexsnijder is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het stevige handvat zorgt voor een ergonomische grip, waardoor langdurig gebruik geen vermoeidheid veroorzaakt. Of je nu kleine of grote projecten uitvoert, dit ergonomische ontwerp biedt comfort en controle, zodat je met vertrouwen kunt werken.

 

Veiligheid en gebruiksgemak

Betrouwbare stroomadapter met in-line aan/uit knop

Met de Velleman VTFC2 Tempexsnijder hoef je je geen zorgen te maken over de stroomvoorziening. De bijgeleverde netstroomadapter zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomtoevoer, zodat je ononderbroken kunt werken. De in-line aan/uit knop maakt het gebruik nog handiger, zodat je de tempexsnijder gemakkelijk kunt bedienen tijdens je projecten.

Perfect geschikt voor alle typen polystyreenschuim

Of je nu werkt met geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS) of een ander type polystyreenschuim, de Velleman VTFC2 Tempexsnijder is geschikt voor al je behoeften. Deze tempexsnijder is ontworpen om met precisie door verschillende dichtheden en diktes van polystyreenschuim te snijden. Met deze veelzijdigheid ben je verzekerd van perfecte resultaten, ongeacht het type project dat je onder handen hebt.

 

Specificaties

  • Aansluitspanning van de adapter 100-240 VAC / 50-60 Hz
  • Uitgangsspanning van de adapter: 5 VDC / 1500 mA
  • Gloeidraad: 170 mm
  • Snijmes: 100 mm
  • Graveerstift: 40 mm