Geen producten (0)
Geen producten (0)

Velleman VTSSC40N soldeerstation met LCD scherm

€ 89,95 € 69,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTSSC40N-1
EAN code 5410329319625
Productcode leverancier VTSSC40N
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Precieze soldering met de Velleman VTSSC40N soldeerstation

De Velleman VTSSC40N soldeerstation is een krachtige en precieze oplossing voor soldeerwerk. Met een keramisch verwarmingselement en een instelbare temperatuur van 150 graden tot 450 graden, dit soldeerstation biedt de precisie en controle die nodig is voor professioneel soldeerwerk.

Het soldeerstation beschikt over een handmatige temperatuurinstelling met een duidelijk afleesbaar LCD display met digitale temperatuurschaal. De vooraf ingestelde temperatuur wordt weergegeven op het LCD scherm zodat je altijd op de hoogte bent van de temperatuur. De soldeerstation heeft een aan- uit-schakelaar en een keramisch verwarmingselement met een temperatuursensor voor precieze temperatuurregeling.

Met een maximaal vermogen van 48 watt, een voeding van 220-240 VAC 50 Hz, een temperatuurbereik van 150 - 450 °C en een gewicht van 1,58 kg, is de Velleman VTSSC40N een krachtig soldeerstation. Het wordt geleverd met standaardpunt (BITC10N1) en heeft afmetingen van 185 x 100 x 170 mm.

De Velleman VTSSC40N soldeerstation is een professioneel gereedschap voor elektronica-reparatie, prototyping en andere soldeerwerk. Het biedt de precisie en controle die nodig is voor professioneel soldeerwerk en is een waardevolle toevoeging aan jouw gereedschapskist.

 

Kenmerken

Manuele temperatuurinstelling
LCD display met digitale temperatuurschaal
Vooraf ingestelde temperatuur wordt weergegeven op de LCD
Met aan- en uitschakelaar
Keramisch verwarmingselement met temperatuursensor
Standaardpunt (meegeleverd): BITC10N1

 

Specificaties

Maximaal vermogen van het verwarmingselement: 48 watt
Voeding: 220-240 VAC 50 Hz
Temperatuurbereik: 150 - 450 °C
Soldeerbout: 24 volt AC
Gewicht: 1,58 kg
Afmetingen: 185 x 100 x 170 mm

 

Wat kun je met een soldeerstation?

Hier zijn enkele van de toepassingen waarvoor een soldeerstation handig kan zijn:

  • Elektronica-reparatie: Solderen is een belangrijke stap in veel elektronica-reparaties, zoals het vervangen van een defecte onderdeel of het repareren van een gesoldeerde verbinding. Een soldeerstation maakt het eenvoudig om precieze soldeerverbindingen aan te brengen.

  • Prototyping: Veel elektronische prototypes worden gebouwd met soldeertechnieken. Een soldeerstation maakt het eenvoudig om precieze soldeerverbindingen aan te brengen tijdens het bouwen van prototypes.

  • Elektronische modellenbouw: In de modellenbouw wordt vaak gebruik gemaakt van soldeertechnieken om elektronische componenten te verbinden. Hierbij is een soldeerstation een onmisbaar gereedschap.

  • Juwelen maken: Veel juwelen worden gemaakt met soldeertechnieken. Een soldeerstation maakt het eenvoudig om precieze soldeerverbindingen aan te brengen tijdens het maken van juwelen.

  • Creatieve projecten: Soldeertechnieken kunnen worden gebruikt in een breed scala aan creatieve projecten, zoals het maken van metalen kunstwerken, installaties en decoraties. Een soldeerstation is een belangrijk gereedschap voor het aanbrengen van precieze soldeerverbindingen in dergelijke projecten.

  • Reparatie van huishoudelijke apparaten: Sommige huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, worden gerepareerd met soldeertechnieken. Een soldeerstation maakt het eenvoudig om precieze soldeerverbindingen aan te brengen tijdens de reparatie.

  • Andere toepassingen: Soldeertechnieken worden ook vaak gebruikt in de industrie, zoals het maken van elektronische componenten voor auto's, machines en medische apparaten. Een soldeerstation is een belangrijk gereedschap voor het aanbrengen van precieze soldeerverbindingen in deze toepassingen.

 

Als je van plan bent om soldeerwerk te gaan uitvoeren, of je nu elektronica repareert, prototypes bouwt of juwelen maakt, een soldeerstation is een onmisbare aanwinst voor jouw gereedschapskist. Het biedt de precisie, controle en flexibiliteit die nodig is voor professioneel soldeerwerk.