Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Velleman WSEDU03 educatieve soldeer starterskit

€ 24,95 € 21,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode WSEDU03
EAN code 5410329725853
Productcode leverancier WSEDU03
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Leer Solderen met Gemak: Velleman WSEDU03 Educatieve Soldeer Starterskit

Ontdek de Wereld van Solderen

Stap in de boeiende wereld van solderen met de Velleman WSEDU03 Educatieve Soldeer Starterskit. Deze complete set is ontworpen om beginners op een leuke en educatieve manier kennis te laten maken met de kunst van het solderen. Of je nu nieuw bent in de wereld van elektronica of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, deze kit biedt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Complete Starterskit met Essentiële Componenten

De Velleman WSEDU03 wordt geleverd als een complete kit, inclusief een soldeerbout, een tang, een houder voor de soldeerbout en alle benodigde componenten en printplaten voor het maken van twee boeiende minikits. Of je nu een knipperende LED-ervaring wilt creëren of een LED-lichtorgel wilt bouwen, deze kit heeft het allemaal. De handige opbergdoos houdt alles georganiseerd en binnen handbereik.

Ontdek en Leer met Leuke Minikits

Deze kit wordt geleverd met twee boeiende minikits om mee te experimenteren. Met de "Knipperende leds" minikit (MK102) kun je je eigen knipperende LED-lichtshow creëren. Pas de knippersnelheid aan en ontdek de verschillende toepassingen in modelbouw en meer. De "Led lichtorgel" minikit (MK103) daagt je uit om een lichtorgel te bouwen dat reageert op geluid. Ideaal voor grappige en praktische toepassingen, zoals geluidsindicatie of muzikaal lichtspektakel.

Kenmerken en Specificaties

Kenmerken

  • Complete educatieve soldeer starterskit
  • Inclusief soldeerbout, tang en houder
  • Twee boeiende minikits inbegrepen
  • Handige opbergdoos voor organisatie

Specificaties

  • Inbegrepen minikit "Knipperende leds" (MK102): Creëer je eigen knipperende LED-lichtshow met regelbare knippersnelheid.
  • Inbegrepen minikit "Led lichtorgel" (MK103): Bouw een LED-lichtorgel dat reageert op geluid met regelbare gevoeligheid en ingebouwde microfoon.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman WSEDU03 Educatieve Soldeer Starterskit?

De Velleman WSEDU03 Educatieve Soldeer Starterskit is een complete set die is ontworpen om beginners kennis te laten maken met de kunst van het solderen. De kit bevat essentiële componenten, waaronder een soldeerbout, tang, houder en printplaten voor het maken van twee minikits.

Is de Velleman WSEDU03 kit geschikt voor beginners?

Ja, de Velleman WSEDU03 Educatieve Soldeer Starterskit is speciaal ontworpen voor beginners. De kit bevat alle essentiële componenten en instructies die nodig zijn om te leren solderen op een leuke en educatieve manier. Zelfs als je nieuw bent in de wereld van elektronica, biedt deze kit je een kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het leren solderen met deze kit?

Het leren solderen met de Velleman WSEDU03 kit heeft verschillende voordelen:

  • Kennismaking met solderen: Je krijgt de kans om te leren solderen en vertrouwd te raken met de basisprincipes van het verbinden van elektronische componenten.
  • Praktische ervaring: Door de twee inbegrepen minikits te bouwen, krijg je praktische ervaring in het samenstellen van elektronische schakelingen.
  • Creativiteit en experimentatie: De minikits dagen je uit om creatief te zijn en te experimenteren met verschillende toepassingen van de gebouwde schakelingen.
  • Educatief en leuk: De kit maakt leren solderen een leuke en boeiende ervaring, waardoor je interesse in elektronica wordt gestimuleerd.

Kan ik de Velleman WSEDU03 kit ook gebruiken als ik al ervaring heb met solderen?

Ja, zelfs als je al ervaring hebt met solderen, kan de Velleman WSEDU03 Educatieve Soldeer Starterskit nog steeds nuttig zijn. Hoewel de kit is ontworpen voor beginners, biedt het bouwen van de minikits en experimenteren met de schakelingen een leuke en interessante manier om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te verkennen.

Ook interessant

€ 39,95 € 54,95