Geen producten (0)
Geen producten (0)
-38%
Dem500 abe Dem500 front
1 2
 

Velleman DEM500 Mini Thermo vochtigheidsmeter

€ 44,95 € 27,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode DEM500
EAN code 5410329597351
Productcode leverancier DEM500
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman DEM500 Mini Digitale Thermometer en Vochtigheidsmeter: Meet Precisie en Comfort

Altijd Inzicht in Temperatuur en Vochtigheid

De Velleman DEM500 is jouw betrouwbare metgezel voor nauwkeurige metingen van zowel temperatuur als vochtigheid. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, deze mini digitale thermometer en vochtigheidsmeter biedt je direct inzicht in de omstandigheden om je heen.

Kies Jouw Weergave: °C of °F

Met de Velleman DEM500 kun je zelf kiezen of je de temperatuur in Celsius (°C) of Fahrenheit (°F) wilt weergeven. De flexibele opties stellen je in staat om comfortabel te werken met een temperatuurweergave die bij jou past.

Maximaliseer Jouw Controle

Met de max/min-functie kun je de hoogste en laagste waarden van temperatuur en vochtigheid vastleggen, zodat je altijd op de hoogte bent van de extremen. Dankzij de gelijktijdige uitlezing van vochtigheid en temperatuur ben je in staat om de omgevingsomstandigheden nauwkeurig te monitoren.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp

De DEM500 beschikt over een handig 3 1/2 digits lcd-scherm met achtergrondverlichting, waardoor je zelfs in donkere omgevingen probleemloos kunt aflezen. De resolutie van 0.1 % RH en 0.1 °C / °F zorgt voor gedetailleerde metingen die aan jouw behoeften voldoen.

Kenmerken en Specificaties

Kenmerken

 • Gelijktijdige uitlezing van vochtigheid en temperatuur
 • Achtergrondverlichting voor donkere omgevingen
 • Max/min-functie voor extremenregistratie
 • Resolutie van 0.1 % RH en 0.1 °C / °F

Specificaties

 • Meetbereik vochtigheid: 0 % RH - 100 % RH
 • Meetbereik temperatuur: -20°C tot 70°C (-4°F tot 158°F)
 • Nauwkeurigheid vochtigheidsgraad:
  • Bereik 20% tot 80% RH: +/- 3.0% RH (@ 23°C +/- 5°C)
  • Andere bereiken: +/- 4.0% RH (@ 23°C +/- 5°C)
 • Nauwkeurigheid temperatuurweergave:
  • Bereik -20°C tot 70°C (-4°F tot 158°F): +/- 1.0°C (1.8°F)
 • Responstijd: 1 seconde
 • Bemonsteringsfrequentie: 2 x per seconde
 • Automatische uitschakeling na ± 15 minuten inactiviteit
 • Batterij: 1 x 9 V-batterij, 6F22 (meegeleverd)
 • Afmetingen: 165 x 55 x 38 mm
 • Gewicht (met batterij): ± 88 gram

Krijg Volledige Controle over Jouw Omgevingsomstandigheden!

Bestel nu de Velleman DEM500 Mini Digitale Thermometer en Vochtigheidsmeter en ervaar nauwkeurige metingen en comfortabele controle. Wees altijd op de hoogte van temperatuur en vochtigheid en creëer een omgeving die aan jouw wensen voldoet. Ontdek het gemak van directe inzichten met deze veelzijdige meettool!

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman DEM500 Mini Digitale Thermometer en Vochtigheidsmeter en hoe kan ik deze gebruiken?

De Velleman DEM500 is een mini digitale thermometer en vochtigheidsmeter die nauwkeurige metingen van zowel temperatuur als vochtigheid biedt. Met dit apparaat krijg je direct inzicht in de omstandigheden om je heen, of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent. Je kunt kiezen tussen het weergeven van de temperatuur in Celsius (°C) of Fahrenheit (°F) en profiteren van de max/min-functie om hoogste en laagste waarden van temperatuur en vochtigheid vast te leggen.

Wat zijn de voordelen van de Velleman DEM500 Mini Digitale Thermometer en Vochtigheidsmeter?

De Velleman DEM500 biedt verschillende voordelen. Ten eerste geeft het je directe inzichten in zowel temperatuur als vochtigheid, wat handig is voor het creëren van een comfortabele omgeving. Je kunt de temperatuurweergave instellen op Celsius of Fahrenheit, afhankelijk van je voorkeur. Met de max/min-functie kun je extremen registreren en met het 3 1/2 digits lcd-scherm met achtergrondverlichting kun je zelfs in donkere omgevingen gemakkelijk aflezen.

Is de Velleman DEM500 Mini Digitale Thermometer en Vochtigheidsmeter gemakkelijk te gebruiken?

Ja, de Velleman DEM500 is ontworpen met een gebruiksvriendelijk ontwerp. Het beschikt over een achtergrondverlichting voor donkere omgevingen en een resolutie van 0.1 % RH en 0.1 °C / °F voor gedetailleerde metingen. Met een responstijd van 1 seconde en automatische uitschakeling na inactiviteit van ± 15 minuten, is het een handige meettool die eenvoudig en intuïtief te bedienen is.

Voor welke toepassingen is de Velleman DEM500 Mini Digitale Thermometer en Vochtigheidsmeter geschikt?

De Velleman DEM500 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen waar nauwkeurige metingen van temperatuur en vochtigheid van belang zijn. Het is ideaal voor gebruik thuis, op kantoor, in laboratoria en andere omgevingen waar controle over de omgevingsomstandigheden gewenst is. Of je nu comfort wilt creëren, omstandigheden wilt monitoren of gewoon nieuwsgierig bent naar de temperatuur en vochtigheid om je heen, deze meettool biedt inzicht en gemak.