Geen producten (0)
Geen producten (0)
-17%
Vthct 2 Vthct Vthct 1
1 2 3
 

Velleman VTHCT 6 inch stevige krimptang voor AMP stekkers

€ 22,95 € 18,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTHCT
EAN code 5410329202293
Productcode leverancier VTHCT
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Universele Waterdichte Krimpkousen - Bescherm en Isoléér Jouw Elektrische Verbindingen

Veelzijdige Bescherming voor Jouw Elektrische Wereld

Thermische krimpkousen zijn een onmisbaar hulpmiddel voor diverse toepassingen in de elektrische wereld. Deze universele kousen bieden een breed scala aan mogelijkheden, van het verbinden van elektrische kabels tot het isoleren van gesoldeerde punten bij weerstanden en condensatoren. Ook zijn ze ideaal voor markering en bescherming van elektrische kabels, corrosiebescherming van metalen staven of buizen, en zelfs ter bescherming van antennes. Als waterdichte krimpkousen zijn ze bovendien perfect voor het verbinden van glasvezelkabels.

Kenmerken die Ertoe Doen

Deze set universele krimpkousen is zorgvuldig samengesteld om aan jouw elektrische behoeften te voldoen. Met een diverse inhoud ben je klaar voor elke situatie:

 • Ø1 x 100mm: 60 stuks
 • Ø2 x 100mm: 40 stuks
 • Ø3 x 100mm: 30 stuks
 • Ø4.5 x 100mm: 20 stuks
 • Ø6 x 100mm: 10 stuks
 • Ø9 x 100mm: 10 stuks

Veiligheid en Betrouwbaarheid voorop

Deze krimpkousen bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn halogeen- en dioxinevrij, en hebben een brandvertragende eigenschap. Hierdoor kun je met een gerust hart jouw elektrische verbindingen beschermen en isoleren.

Technische Specificaties:

 • Kleur: Zwart
 • Krimptemperatuur: 90°C
 • Max. Temperatuur: 120°C
 • Krimpverhouding: 2:1
 • Diëlektrische Sterkte: @ 1 min. 2500VAC - geen breuk

Bescherm en Isoleer Jouw Elektrische Wereld

Of je nu elektrische kabels verbindt, gesoldeerde punten isoleert of glasvezelkabels beschermt, deze universele waterdichte krimpkousen bieden de oplossing voor jouw behoeften. Met betrouwbare eigenschappen en diverse afmetingen in één set, kun je erop vertrouwen dat jouw elektrische wereld veilig en beschermd blijft.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn thermische krimpkousen en waarvoor worden ze gebruikt?

Thermische krimpkousen zijn flexibele buisjes van materiaal die krimpen wanneer ze worden blootgesteld aan warmte. Ze worden veel gebruikt in de elektrische wereld voor verschillende toepassingen. Deze universele kousen bieden een breed scala aan mogelijkheden, van het verbinden van elektrische kabels tot het isoleren van gesoldeerde punten bij weerstanden en condensatoren. Ze zijn ook ideaal voor markering en bescherming van elektrische kabels, corrosiebescherming van metalen staven of buizen, en zelfs ter bescherming van antennes. Bovendien zijn ze waterdicht en kunnen ze worden gebruikt voor het verbinden van glasvezelkabels.

Zijn deze krimpkousen veilig en betrouwbaar?

Ja, deze krimpkousen bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn halogeen- en dioxinevrij, waardoor ze geen schadelijke stoffen afgeven bij verhitting. Daarnaast hebben ze een brandvertragende eigenschap, wat extra bescherming biedt in geval van hoge temperaturen.

Waarvoor kunnen deze universele waterdichte krimpkousen worden gebruikt?

Deze krimpkousen zijn geschikt voor diverse toepassingen in de elektrische wereld, zoals het verbinden van elektrische kabels, isoleren van gesoldeerde punten, markering en bescherming van kabels, corrosiebescherming van metalen staven of buizen, bescherming van antennes en het verbinden van glasvezelkabels.

Bescherm en isoleer jouw elektrische wereld met deze universele waterdichte krimpkousen. Met betrouwbare eigenschappen en diverse afmetingen in één set, kun je erop vertrouwen dat jouw elektrische verbindingen veilig en goed geïsoleerd blijven.