Geen producten (0)
Geen producten (0)
-20%
Vtfc2 sp1
 

Reservedraad voor de Velleman VTFC2 - set van 5 stuks

€ 4,95 € 3,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode VTFC2/SP1
EAN code 5410329690878
Productcode leverancier VTFC2/SP1
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman VTFC2 Reservedraad - Set van 5 Stuks

Altijd Voorbereid met de VTFC2 Reservedraad Set

Met de Velleman VTFC2 Reservedraad Set ben je altijd voorzien van de juiste kabellengte en diameter om je soldeerprojecten tot een succes te maken. Deze handige set bestaat uit 5 stuks reservedraad, elk met een kabellengte van 3 meter en een diameter van 0.23 mm. Of je nu aan het solderen bent voor hobbydoeleinden of professionele projecten, deze set zorgt ervoor dat je nooit zonder de benodigde draad komt te zitten.

Flexibiliteit en Veelzijdigheid

De VTFC2 reservedraad set biedt flexibiliteit en veelzijdigheid in je soldeerwerk. Met een kabellengte van 3 meter heb je voldoende ruimte om comfortabel te werken. De diameter van 0.23 mm zorgt voor nauwkeurigheid en precisie bij het solderen van kleine onderdelen. Deze set is een must-have voor elke soldeeruitrusting.

Specificaties

  • Set van 5 stuks reservedraad
  • Kabellengte: 3 meter per stuk
  • Diameter: 0.23 mm

Of je nu een ervaren soldeerprofessional bent of net begint met solderen, de Velleman VTFC2 Reservedraad Set is essentieel voor succesvolle soldeerprojecten. Bestel nu en zorg ervoor dat je altijd de juiste draad bij de hand hebt voor al je soldeerwerk.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Velleman VTFC2 Reservedraad Set en welke voordelen biedt deze?

De Velleman VTFC2 Reservedraad Set is een handige set van 5 stuks reservedraad, ontworpen om je altijd voorbereid te laten zijn tijdens je soldeerprojecten. Met deze set heb je altijd de juiste kabellengte en diameter bij de hand om je soldeerprojecten met succes uit te voeren. Elke reservedraad in de set heeft een kabellengte van 3 meter en een diameter van 0.23 mm. Of je nu hobbyist bent of professioneel aan het solderen, deze set zorgt ervoor dat je nooit zonder de benodigde draad komt te zitten.

Wat biedt de VTFC2 Reservedraad Set in termen van flexibiliteit en veelzijdigheid?

De VTFC2 Reservedraad Set biedt flexibiliteit en veelzijdigheid in je soldeerwerk. Met een kabellengte van 3 meter heb je voldoende ruimte om comfortabel te werken, ongeacht het formaat van je project. De diameter van 0.23 mm zorgt voor nauwkeurigheid en precisie bij het solderen van zelfs de kleinste onderdelen. Deze set is een onmisbaar onderdeel van elke soldeeruitrusting.

Is de VTFC2 Reservedraad Set geschikt voor zowel beginners als ervaren soldeerprofessionals?

Ja, of je nu een ervaren soldeerprofessional bent of net begint met solderen, de Velleman VTFC2 Reservedraad Set is essentieel voor succesvolle soldeerprojecten. Met de juiste kabellengte en diameter kun je nauwkeurig en efficiënt werken aan zowel hobbydoeleinden als professionele projecten.