Geen producten (0)
Geen producten (0)
-10%
Ebp08n
 

Perel 8-voudige stekkerdoos met penaarde type E

€ 19,95 € 17,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode EBP08N
EAN code 5410329416317
Productcode leverancier EBP08N
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Perel EBP08N 8-voudige Stekkerdoos met Penaarde en Overspanningsbeveiliging: Veilig en Praktisch

Kinderbeveiliging voor Gemoedsrust

De Perel EBP08N 8-voudige stekkerdoos met penaarde en overspanningsbeveiliging is ontworpen met veiligheid als topprioriteit, vooral voor gezinnen met kinderen. De ingebouwde kinderbeveiliging zorgt ervoor dat nieuwsgierige handjes geen toegang hebben tot de stopcontacten, waardoor jij gemoedsrust hebt terwijl je elektronische apparaten gebruikt.

 

Thermische Zekering voor Bescherming van Apparaten

Deze stekkerdoos is uitgerust met een slimme thermische zekering die oververhitting en mogelijke schade aan jouw waardevolle apparaten voorkomt. Geniet van een extra laag bescherming en vertrouwen wanneer je jouw elektronica aansluit op de Perel EBP08N stekkerdoos.

 

Verlichte DP On/Off Schakelaar voor Gebruiksgemak

Met de handige verlichte DP on/off schakelaar kun je de stroomtoevoer naar jouw aangesloten apparaten eenvoudig beheren. Het verlichte ontwerp maakt het gemakkelijk om de stekkerdoos in het donker te vinden en geeft je volledige controle over jouw elektronische apparatuur.

 

Krachtig en Betrouwbaar

Ruime 8 Stopcontacten voor Veelzijdig Gebruik

De Perel EBP08N stekkerdoos biedt maar liefst 8 stopcontacten, waardoor je meerdere elektronische apparaten tegelijk kunt aansluiten. Of het nu gaat om jouw thuiswerkopstelling, home-entertainmentsysteem of huishoudelijke apparaten, deze stekkerdoos biedt voldoende ruimte voor al jouw elektrische behoeften.

 

Duurzame Kabel voor Langdurig Gebruik

De meegeleverde 1,5 meter lange H05VV-F 3G1.5 kabel zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomtoevoer naar jouw apparaten. Deze duurzame kabel is ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en biedt flexibiliteit bij het plaatsen van de stekkerdoos in jouw ruimte.

 

Krachtige Prestaties voor al jouw Apparatuur

Met een maximaal vermogen van 3680 Watt levert de Perel EBP08N stekkerdoos de krachtige prestaties die nodig zijn om jouw apparaten moeiteloos van stroom te voorzien. Of het nu gaat om energiezuinige gadgets of krachtige elektronica, deze stekkerdoos staat garant voor betrouwbare prestaties.

 

Let op Type E voor Internationaal Gebruik

Type E voor Internationaal Reizen en Wonen

Deze stekkerdoos is voorzien van het penaarde stopcontact (type E), dat veel wordt gebruikt in landen zoals België, Frankrijk, Polen, Slowakije, Tsjechië, Tunesië en Marokko. Als je regelmatig naar deze landen reist of er woont, is de Perel EBP08N de ideale metgezel voor jouw elektronica.