Geen producten (0)
Geen producten (0)
-9%
Labps3003 Labps3003 front 1
1 2
 

Velleman LABPS3003 labovoeding 0 - 30 volt DC 0 - 3 ampere

€ 109,95 € 99,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode LABPS3003
EAN code 5410329595265
Productcode leverancier LABPS3003
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Velleman LABPS3003 DC Labovoeding - Precisie en Regelbaarheid

Jouw Betrouwbare Stroombron

De Velleman LABPS3003 is dé oplossing voor precisie en regelbaarheid in jouw laboratorium. Deze DC labovoeding biedt een verstelbaar bereik van 0 tot 30 volt en 0 tot 3 ampère, waardoor je de perfecte stroombron hebt voor diverse toepassingen.

LCD Display voor Nauwkeurige Aflezing

Het ingebouwde LCD display biedt een duidelijke weergave van zowel de spanning als de stroom. Zo behoud je altijd het overzicht en kun je nauwkeurige metingen uitvoeren. Bovendien is de LABPS3003 uitgerust met beveiligingsmodes, waaronder stroombegrenzing, om jouw apparatuur te beschermen.

Eigenschappen voor Gemak en Veiligheid

Met geïsoleerde aansluitingen en uitgangsconnectoren volgens IEC1010-standaarden, biedt de LABPS3003 een veilige en betrouwbare werkomgeving. De voeding is beveiligd door een zekering en heeft een prachtige wit-grijze kleur die perfect past in elke labo-omgeving.

Technische Specificaties

  • Invoerspanning: 230 VAC 50 Hz, 1.3 A max., 300 VA max., pf: 0,77
  • Uitvoerspanning: 0 - 30 VDC, max. regelbaar
  • Uitvoerstroom: 0 - 3 A, max. regelbaar
  • Rimpelspanning: 1 mV
  • Afmetingen: 135 × 160 × 280 mm
  • Gewicht: 4.3 kg
  • Zekering: T2

Betrouwbaarheid en Veelzijdigheid Gecombineerd

Of je nu aan elektronica werkt, experimenteert of onderzoekt, de Velleman LABPS3003 DC Labovoeding biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid in één. Bestel nu en ervaar de precisie en controle die je nodig hebt voor jouw laboratoriumwerkzaamheden.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Hoe kan ik de uitgangsspanning aanpassen op de Velleman LABPS3003 labovoeding?

Om de uitgangsspanning aan te passen, draai je aan het daarvoor bestemde knopje op de labovoeding. Het LCD-display laat de huidige spanning zien, en door aan de knop te draaien kun je de spanning verhogen of verlagen naar de gewenste waarde.

Wat is het voordeel van de beveiligingsmodus op de Velleman LABPS3003 labovoeding?

De beveiligingsmodus, ook wel bekend als stroombegrenzing, is een handige functie die voorkomt dat de uitgangsstroom hoger wordt dan de ingestelde limiet. Dit beschermt niet alleen de aangesloten apparaten, maar ook de labovoeding zelf tegen overbelasting en schade.

Zijn de uitgangsconnectoren van de Velleman LABPS3003 labovoeding compatibel met andere apparaten?

Ja, de uitgangsconnectoren zijn ontworpen volgens de IEC1010-standaard, wat betekent dat ze compatibel zijn met veel andere elektronische apparaten en accessoires die dezelfde standaard gebruiken. Dit zorgt voor eenvoudige en veilige aansluitingen.

Kun je meer uitleggen over hoe de stroombegrenzing werkt op de Velleman LABPS3003 labovoeding?

De stroombegrenzing is een mechanisme dat voorkomt dat de uitgangsstroom de ingestelde limiet overschrijdt. Als de belasting meer stroom vraagt dan de ingestelde limiet, zal de labovoeding automatisch de stroom begrenzen om schade te voorkomen. Dit is vooral handig bij het testen van circuits en apparaten.

Wat zijn enkele praktische toepassingen waarvoor ik de Velleman LABPS3003 labovoeding kan gebruiken?

De Velleman LABPS3003 labovoeding is ideaal voor het voeden en testen van elektronische schakelingen, het laden van batterijen, het kalibreren van apparatuur en nog veel meer. Dankzij de regelbare spanning en stroomlimiet is het een nuttig hulpmiddel voor zowel hobbyisten als professionals in de elektronica.