Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Mobiele spraakversterker met USB/SD en FM-Radio

€ 79,95 € 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode HQPA10002
EAN code 5410329695286
Productcode leverancier HQPA10002
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Lichtgewicht Stemversterker met Draagriem: Jouw Stem Altijd Gehoord!

Met onze lichtgewicht stemversterker met draagriem ben je verzekerd van een krachtige stemversterking, waar je ook bent. Of het nu gaat om onderwijs, rondleidingen, promoties of presentaties, deze compacte versterker biedt de perfecte oplossing om jouw stem duidelijk en helder te laten horen.

Kleine en Compacte Versterker met Comfortabele Draagriem

De stemversterker is klein en compact, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met de meegeleverde draagriem kun je de versterker comfortabel rond je taille of over je schouder dragen, zodat je jouw handen vrij hebt om te presenteren of rond te leiden.

Inclusief Koptelefoon met Zwanenhalsmicrofoon

Bij de versterker wordt een koptelefoon met zwanenhalsmicrofoon meegeleverd, waarmee je jouw stem rechtstreeks kunt versterken. Deze handige combinatie zorgt ervoor dat je jezelf duidelijk kunt horen en dat jouw boodschap helder overkomt bij jouw publiek.

Uitgerust met Handige Functies

De stemversterker is niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig. Hij is uitgerust met een ingebouwde radio, USB-poort en SD-kaartslot, waardoor je muziek kunt afspelen in MP3-formaat en jouw presentaties of rondleidingen nog aantrekkelijker kunt maken.

Specificaties:

  • Voeding: 10 Volt / 300 mA (adapter meegeleverd)
  • Werkspanning: 7.4 Volt
  • Autonomie batterij: ± 8-10 uur
  • Laadtijd: 4-5 uur
  • Uitgang: 5 Watt @ 4 Ohm
  • Frequentierespons: 100 Hz - 13 kHz
  • Afmetingen: 155 x 95 x 50 mm
  • Gewicht: 400 gram

Met onze lichtgewicht stemversterker met draagriem ben je verzekerd van een krachtige stemversterking in elke situatie. Bestel nu en zorg ervoor dat jouw stem altijd gehoord wordt, waar je ook bent!