Geen producten (0)
Geen producten (0)
-44%
Pangea power cable ac9mkii 10 m high end power Ac 9 mkii stroomkabel met cardas koper 15 meter 4 Ac 9 mkii stroomkabel met cardas koper 15 meter 5
1 2 3
 

Pangea Audio AC-9 MKII stroomkabel met cardas koper 1 meter

€ 179,95 € 99,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 205398
EAN code 4250019127830
Productcode leverancier 205398
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Upgrade je Audiobeleving met de AC-9 MkII Stroomkabel van Pangaea Audio

Verrijk je Geluid met Premium Prestaties

Al jarenlang is de AC-9 stroomkabel van Pangaea Audio een favoriet onder onze klanten. En nu presenteren we met trots de AC-9 MkII-versie, een hoogwaardige en betaalbare kabel die je audiobeleving naar nieuwe hoogten zal tillen. Deze kabel heeft een significante prestatieverbetering gekregen dankzij de toevoeging van Premium Cardas Grade One Copper. Of je nu een fervente muziekliefhebber bent of een passie hebt voor home theater, de AC-9 MkII is de betaalbare keuze die je geluid naar het volgende niveau brengt.

Krachtig Geluid voor Elke Component

Deze stroomkabel is specifiek ontworpen om het hoge stroomverbruik te leveren dat nodig is voor een reeks audiocomponenten, waaronder versterkers, actieve subwoofers en powerline-conditioners. Met compromisloze Cardas Grade One Copper en 99,99% zuiver OFC-geleiders, biedt de AC-9 MkII maximale geleidbaarheid en minimaliseert het signaalverlies. Deze kabel is een gamechanger voor je audio-opstelling en zal je in staat stellen om elk detail van je muziek en geluidseffecten te ervaren zoals nooit tevoren.

Ongeëvenaarde Basprestaties

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de AC-9 MkII eigenlijk een zeven-gauge kabel, wat betekent dat hij zwaarder is dan de 9-gauge. Dit subtiele verschil maakt een wereld van verschil in de prestaties, vooral in de basweergave. De AC-9 MkII overtreft moeiteloos stroomkabels die aanzienlijk duurder zijn, waardoor je diepe en krachtige basgeluiden kunt ervaren die je zullen verbazen.

Het Beste Koper voor de Beste Klank

De AC-9 MkII gebruikt niet zomaar koper, maar het allerbeste. De kabel combineert OFC-koper met Cardas Grade One Copper, een unieke combinatie die garant staat voor superieure audioprestaties. Cardas Grade One Copper wordt met precisie vervaardigd en zorgvuldig getrokken in een proces dat optimalisatie van geleidbaarheid en zuiverheid garandeert. Dit resulteert in een kabel die niet alleen klinkt als de beste, maar ook als de beste voelt.

Kenmerken en Specificaties

  • Impedantie: 50±3 Ohm
  • Nominale capaciteit: 100 pF/m
  • Voortplantingssnelheid: 66%
  • Isolatieweerstand >2000 M Ohm/Km
  • Binnenste geleiderweerstand: 6 Ohm/Km
  • Buitenste geleiderweerstand: 7 Ohm/Km
  • Bedrijfstemperatuurbereik: -30 °C - +70 °C
  • Kopergewicht: 59,6 kg/km
  • Kabelgewicht: (ongeveer) 135,1 kg/km
  • Screeningseffectiviteit: >55 dB

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn de verbeteringen in de AC-9 MkII Stroomkabel van Pangaea Audio?

De AC-9 MkII is de opvolger van de populaire AC-9 stroomkabel van Pangaea Audio. Deze nieuwe versie biedt aanzienlijke verbeteringen in audioprestaties dankzij de toevoeging van Premium Cardas Grade One Copper. Deze hoogwaardige en betaalbare kabel tilt je geluidsbeleving naar nieuwe hoogten. Of je nu een fervente muziekliefhebber bent of een passie hebt voor home theater, de AC-9 MkII is de betaalbare keuze die je geluid naar het volgende niveau brengt.

Voor welke audiocomponenten is de AC-9 MkII Stroomkabel geschikt?

De AC-9 MkII is specifiek ontworpen om hoog stroomverbruik te leveren aan diverse audiocomponenten, waaronder versterkers, actieve subwoofers en powerline-conditioners. Met Cardas Grade One Copper en 99,99% zuiver OFC-geleiders biedt deze kabel maximale geleidbaarheid en minimaliseert het signaalverlies. Hierdoor ervaar je elk detail van je muziek en geluidseffecten met ongeëvenaarde helderheid.

Wat zijn de prestaties van de AC-9 MkII in basweergave?

Ondanks de naam "AC-9 MkII" is deze kabel eigenlijk een zeven-gauge kabel, wat betekent dat hij zwaarder is dan de 9-gauge. Dit subtiele verschil heeft grote invloed op de prestaties, vooral in de basweergave. De AC-9 MkII overtreft gemakkelijk aanzienlijk duurdere stroomkabels, waardoor je diepe en krachtige basgeluiden kunt ervaren die je zullen verbazen.

Welk type koper wordt gebruikt in de AC-9 MkII?

De AC-9 MkII maakt gebruik van een combinatie van OFC-koper en Cardas Grade One Copper. Cardas Grade One Copper is een unieke en hoogwaardige koperlegering die garant staat voor superieure audioprestaties. Dit koper wordt met precisie vervaardigd en zorgvuldig getrokken om optimale geleidbaarheid en zuiverheid te garanderen. Hierdoor biedt de AC-9 MkII niet alleen uitstekende geluidskwaliteit, maar voelt hij ook als de beste keuze.