Geen producten (0)
Geen producten (0)

Muse boekenplank luidsprekers met Bluetooth en USB 150 Watt

€ 159,95 € 89,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode M-620SH
EAN code 3700460208554
Productcode leverancier M-620SH
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ervaar Geluid en Stijl met de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers

Elegante Prestaties

Laat je betoveren door het harmonieuze samenspel van geluid en design met de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers. Deze speakers brengen niet alleen hoge kwaliteit geluid in huis, maar zijn ook een esthetische toevoeging aan jouw interieur. De elegante boekenplank speakers tillen jouw luisterervaring naar een hoger niveau.

Naadloos Streamen

Geniet van ultieme vrijheid met Bluetooth 5.0-connectiviteit. Met deze geavanceerde draadloze technologie stream je eenvoudig en moeiteloos muziek vanaf jouw smartphone, tablet en andere bluetooth-apparaten naar de Muse M-620SH speakers. Laat jouw favoriete nummers tot leven komen met een geluidskwaliteit die je raakt.

Verbinding en Gemak

De Muse M-620SH speakers bieden meer dan alleen bluetooth-connectiviteit. Met verschillende aansluitopties, waaronder USB, RCA, optisch en coax, heb je de vrijheid om externe apparaten te koppelen en te genieten van jouw muziek zoals jij dat wilt. De regelaars voor volume, treble en bass stellen je in staat om het geluid precies naar jouw voorkeur af te stemmen.

Compact en Krachtig

Ondanks hun slanke formaat leveren de Muse M-620SH speakers een krachtig geluid met een uitgangsvermogen van 150 Watt. Met een netvoeding van 100-240 V / 50-60 Hz kun je genieten van deze indrukwekkende geluidsprestaties zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kenmerken/Specificaties

  • Elegante Boekenplank Speakers: Voor een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur
  • Bluetooth 5.0: Draadloos streamen met optimale connectiviteit
  • Regelaars: Volume, treble en bass voor aanpassing van het geluid
  • Aansluitingen: USB, RCA, optisch en coax voor veelzijdige verbindingen
  • Uitgangsvermogen: 150 Watt
  • Netvoeding: 100-240 V / 50-60 Hz

Geluid en Design in Harmonie

De Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers brengen niet alleen indrukwekkend geluid, maar ook stijl in jouw leven. Met hun elegante uitstraling, geavanceerde connectiviteit en veelzijdige aansluitmogelijkheden, zijn deze speakers een must-have voor iedereen die op zoek is naar geluid en design in perfecte harmonie. Bestel vandaag nog en beleef geluid op een geheel nieuwe manier met de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers!


 

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers en wat maakt ze bijzonder?

De Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers zijn hoogwaardige luidsprekers die een harmonieuze combinatie van geluid en design bieden. Naast het leveren van geluid van hoge kwaliteit, voegen deze speakers ook een esthetische waarde toe aan jouw interieur. De elegante boekenplank speakers tillen jouw luisterervaring naar een hoger niveau.

Welke connectiviteitsopties bieden de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers?

Deze speakers bieden Bluetooth 5.0-connectiviteit, waardoor je draadloos muziek kunt streamen vanaf jouw smartphone, tablet en andere bluetooth-apparaten. Deze geavanceerde draadloze technologie zorgt voor moeiteloos en hoogwaardig geluid.

Kan ik naast Bluetooth nog andere apparaten aansluiten op de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers?

Zeker, naast Bluetooth bieden de Muse M-620SH speakers verschillende aansluitopties, waaronder USB, RCA, optisch en coax. Dit stelt je in staat om externe apparaten aan te sluiten en van jouw muziek te genieten zoals jij dat wilt.

Wat is het uitgangsvermogen van de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers?

Ondanks hun slanke formaat leveren de Muse M-620SH speakers een krachtig geluid met een uitgangsvermogen van 150 Watt. Dit stelt je in staat om van indrukwekkende geluidsprestaties te genieten zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

Zijn er regelaars beschikbaar om het geluid aan te passen?

Ja, deze speakers zijn voorzien van regelaars voor volume, treble en bass. Hiermee kun je het geluid precies afstemmen naar jouw voorkeur en de optimale luisterervaring creëren.

Zijn de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers gemakkelijk aan te sluiten op verschillende apparaten?

Absoluut, met verschillende aansluitmogelijkheden en geavanceerde Bluetooth-connectiviteit bieden de Muse M-620SH speakers veelzijdige verbindingsopties voor verschillende apparaten.

Zijn de Muse M-620SH Bluetooth Boekenplank Speakers geschikt voor thuisgebruik?

Ja, deze speakers zijn perfect voor thuisgebruik. Met hun elegante design en hoogwaardige geluidskwaliteit brengen ze niet alleen geluid, maar ook stijl in jouw leefruimte.