Geen producten (0)
Geen producten (0)
-15%
Md 203kb
 

Muse MD-203 KB Draagbare Radio, CD-speler met microfoon voor kinderen, lichtblauw

€ 64,95 € 54,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode MD-203KB
EAN code 3700460207601
Productcode leverancier MD-203KB
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Vrolijke Muse MD-203KB Draagbare Radio/CD-Speler voor Kinderen!

Eindeloos Luisterplezier voor Jonge Muziekliefhebbers

Laat de muziek tot leven komen in de kinderkamer met de Muse MD-203KB Draagbare Radio/CD-Speler. Deze compacte en gebruiksvriendelijke boombox is speciaal ontworpen om kinderen onder te dompelen in een wereld van muziek en entertainment. Met de mogelijkheid om CD's af te spelen en naar FM-radio te luisteren, wordt elke luisterervaring een avontuur. Of het nu gaat om vrolijke deuntjes of spannende verhalen, deze draagbare radio/CD-speler biedt eindeloos luisterplezier voor jonge muziekliefhebbers.

Karaoke Plezier: Zing Mee met je Favoriete Hits!

Maak van elke dag een feestje met de karaoke-functie van de Muse MD-203KB. Met de meegeleverde microfoon kunnen kinderen hun innerlijke superster naar voren brengen en meezingen met hun favoriete liedjes. Of het nu gaat om populaire hits of bekende kinderliedjes, dit karaoke apparaat zorgt voor urenlang vermaak en zelfexpressie. Laat de creativiteit stromen terwijl kinderen hun stem laten horen en een onvergetelijke karaoke-ervaring beleven.

Draagbaarheid en Design: Altijd en Overal Muzikaal Plezier

De Muse MD-203KB is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kinderkamer. Met zijn compacte formaat en handige draagbeugel kunnen kinderen hun muzikale metgezel gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Of het nu een spontaan dansfeestje in de woonkamer is of een gezellige picknick in de tuin, deze draagbare radio/CD-speler staat altijd paraat voor muzikaal plezier. Bovendien werkt hij zowel op stroom als op batterijen, waardoor er geen grenzen zijn aan waar de muziek kan gaan.

Specificaties

 • CD-speler geschikt voor CD/CD-R/CD-RW
 • Herhaal functie (alles / nummer)
 • FM radio
 • LED display
 • Telescoop antenne
 • AUX-In en microfoon aansluiting
 • Meegeleverde microfoon
 • Netvoeding AC 230V~50Hz (adapter meegeleverd)
 • Batterij 6 x 1,5V / LR14 / C (niet meegeleverd)
 • Afmeting product: 23,8 x 19,4 x 11,0 cm (B x D x H)
 • Gewicht incl. verpakking: 1,7 kilogram

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Muse MD-203KB Draagbare Radio/CD-Speler en waarom is het ideaal voor kinderen?

De Muse MD-203KB Draagbare Radio/CD-Speler is een compacte en gebruiksvriendelijke boombox die speciaal is ontworpen om kinderen onder te dompelen in een wereld van muziek en entertainment. Met de mogelijkheid om CD's af te spelen en naar FM-radio te luisteren, biedt deze draagbare radio/CD-speler eindeloos luisterplezier voor jonge muziekliefhebbers.

Wat is de karaoke-functie van de Muse MD-203KB en hoe kunnen kinderen ervan genieten?

Met de karaoke-functie van de Muse MD-203KB kunnen kinderen hun innerlijke superster naar voren brengen en meezingen met hun favoriete liedjes. De meegeleverde microfoon maakt het mogelijk om populaire hits of bekende kinderliedjes mee te zingen. Dit karaoke apparaat zorgt voor urenlang vermaak en zelfexpressie, waardoor kinderen een onvergetelijke karaoke-ervaring beleven.

Is de Muse MD-203KB Draagbare Radio/CD-Speler gemakkelijk mee te nemen?

Ja, absoluut! De Muse MD-203KB is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kinderkamer. Dankzij het compacte formaat en de handige draagbeugel kunnen kinderen hun muzikale metgezel gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Of het nu een spontaan dansfeestje in de woonkamer is of een gezellige picknick in de tuin, deze draagbare radio/CD-speler staat altijd paraat voor muzikaal plezier.