Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Soundmaster UR2022SI - DAB+ keukenonderbouwradio

€ 69,95 € 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode UR2022SI
EAN code 4005425011491
Productcode leverancier UR2022SI
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Geniet van Jouw Keukenmoment met de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio

Altijd Gezelschap Tijdens het Koken

De Soundmaster UR2022SI onderbouwradio is de perfecte metgezel voor in de keuken, op de boot of in de werkplaats. Plaats deze radio gemakkelijk onder een bovenkast zodat je jouw werkblad vrijhoudt terwijl je geniet van jouw favoriete radiostations. Met het afneembare bodempaneel kun je de UR2022SI ook op jouw aanrecht of werkblad plaatsen voor optimaal luistergemak.

Stijlvol en Functioneel

Deze DAB+ radio met RDS-ondersteuning biedt een scala aan mogelijkheden. Het heldere en dimbare LCD display maakt het eenvoudig om informatie af te lezen. Het front van geborsteld aluminium geeft de radio een moderne uitstraling. Bovendien is de onderzijde voorzien van LED verlichting, wat niet alleen zorgt voor een stijlvol accent maar ook handige verlichting biedt voor jouw werkblad.

Technische Specificaties:

 • DAB+ Radio met RDS: Altijd helder en duidelijk
 • Voorkeuzezenders: Voor jouw favoriete stations
 • Dubbel Alarm: Voor jouw dagelijkse routines
 • Dimbaar LCD Display: Eenvoudig afleesbaar
 • Front van Geborsteld Aluminium: Moderne uitstraling
 • LED Verlichting: Onderzijde voor werkbladverlichting
 • Geschikt voor Onderbouw of Staand: Flexibele plaatsingsopties
 • Bevestigingsmaterialen Meegeleverd: Gemakkelijke installatie
 • Uitgangsvermogen: 2x 1 watt (RMS)
 • Netvoeding: AC 230 V / 50 Hz
 • Afmetingen Product: 26,0 x 16,0 x 6,0 cm (B x D x H)
 • Gewicht incl. Verpakking: 0,82 kg

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat maakt de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio bijzonder?

De Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio is speciaal ontworpen om je tijdens het koken, klussen of andere bezigheden te voorzien van jouw favoriete radiostations. Met zijn compacte formaat en mogelijkheid tot onderbouwplaatsing onder een bovenkast in bijvoorbeeld de keuken, boot of werkplaats, zorgt deze radio ervoor dat je altijd je werkblad vrij hebt terwijl je naar muziek luistert.

Kan ik de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio ook op mijn aanrecht of werkblad plaatsen?

Ja, de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio is niet alleen geschikt voor onderbouwplaatsing, maar ook voor plaatsing op een aanrecht of werkblad. Dit is mogelijk dankzij het afneembare bodempaneel. Hierdoor kun je de radio flexibel opstellen op de plek die voor jou het handigst is.

Hoeveel voorkeuzezenders kan ik instellen op de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio?

De Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio is uitgerust met een DAB+ radio met RDS-ondersteuning. Hiermee kun je voorkeuzezenders instellen, zodat je snel en eenvoudig kunt schakelen tussen je favoriete radiostations. Dit is vooral handig wanneer je tijdens het koken of klussen snel wilt kunnen wisselen van zender.

Hoe bedien ik het functiemenu van de UR2022SI Onderbouwradio?

Het functiemenu van de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio is eenvoudig te bedienen. Met de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen kun je gemakkelijk door het menu navigeren en de gewenste instellingen aanpassen. Dit maakt het instellen en aanpassen van de radiofuncties een moeiteloze taak.

Heeft de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio ook verlichting voor het werkblad?

Ja, de Soundmaster UR2022SI Onderbouwradio is voorzien van LED verlichting aan de onderzijde. Deze verlichting is ontworpen om je werkblad te verlichten, waardoor je goed zicht hebt op je bezigheden, zelfs in omgevingen met minder licht. Dit maakt de radio ideaal voor gebruik in de keuken, boot of werkplaats.