Geen producten (0)
Geen producten (0)

Soundmaster RR18SW Radio/cassetterecorder met USB

€ 69,95 € 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode RR18SW
EAN code 4005425009955
Productcode leverancier RR18SW
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Terug in de Tijd met de Soundmaster RR18SW Radio/Cassette Recorder

Nostalgisch Luisteren naar Cassettebandjes

Herbeleef de charme van de jaren '80 met de Soundmaster RR18SW radio/cassette recorder. Deze klassieke recorder stelt je in staat om weer ouderwets naar cassettebandjes te luisteren, precies zoals in de goede oude tijd. Daarnaast kun je genieten van je favoriete radiozenders, allemaal verpakt in een compact en handzaam apparaat.

Van Cassette tot Opname

De Soundmaster RR18SW is meer dan alleen een radio en cassette speler. Je kunt niet alleen naar je oude cassettebandjes luisteren, maar ook muziek opnemen op een USB-stick of SD-kaart. Met eenvoudige bedieningsknoppen en een ingebouwde microfoon is het vastleggen van je eigen opnames moeiteloos. De hoofdtelefoonaansluiting maakt het mogelijk om in alle rust van je opnames te genieten, terwijl het stevige inklapbare handvat het apparaat draagbaar en handig maakt.

Technische Specificaties:

  • Type: Draagbare radio/cassette recorder
  • Cassettespeler: Met autostop-functie
  • Ingebouwde Microfoon: Voor opnames
  • Opname Mogelijkheid: Van radio, USB, SD en microfoon naar cassette, en van radio/cassette naar USB of SD
  • FM-radio: Met regelaar voor hoge tonen
  • Aansluitingen: USB-aansluiting en SD-kaartlezer, hoofdtelefoonaansluiting
  • Uitgangsvermogen: 1x 3 watt
  • Stroomvoorziening: Netvoeding AC 230 V / 50 Hz en Batterijen 4x C 1,5 V / LR 14 (niet meegeleverd)

Keuzestress?

Ervaar jij tijdens het kiezen van een radio keuzestress? Geen probleem, we helpen je graag een goede keuze te maken. Lees gerust onze blog over de verschillende radio soorten en kijk welke er bij jou past.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Kan ik mijn eigen opnames maken met de Soundmaster RR18SW?

Ja, de Soundmaster RR18SW biedt de mogelijkheid om je eigen opnames te maken. Met de ingebouwde microfoon kun je moeiteloos geluiden en gesproken berichten opnemen. Bovendien kun je opnames maken van de radio, USB, SD en microfoon naar cassette, en van radio/cassette naar USB of SD. De hoofdtelefoonaansluiting maakt privé luisteren naar je opnames mogelijk.

Is dit apparaat draagbaar?

Ja, de Soundmaster RR18SW is ontworpen als een draagbaar apparaat. Het heeft een stevig inklapbaar handvat waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen en verplaatsen. Dit maakt het ideaal voor gebruik thuis of onderweg.

Welke voedingsopties zijn er voor de Soundmaster RR18SW?

De Soundmaster RR18SW kan worden gevoed via netvoeding (AC 230 V / 50 Hz) en batterijen. Voor batterijvoeding heb je 4 x C 1,5 V batterijen nodig (niet meegeleverd). Dit geeft je de flexibiliteit om het apparaat overal te gebruiken, zelfs als er geen stopcontact beschikbaar is.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Soundmaster RR18SW Radio/Cassette Recorder?

De Soundmaster RR18SW Radio/Cassette Recorder is een nostalgisch apparaat waarmee je terug kunt gaan in de tijd en kunt genieten van de charme van cassettebandjes. Het apparaat is uitgerust met een cassettespeler met autostop-functie, waardoor je oude cassettebandjes kunt afspelen. Daarnaast beschikt het over een ingebouwde microfoon voor het opnemen van je eigen audio, FM-radio met regelaar voor hoge tonen, en de mogelijkheid om opnames te maken van radio, USB, SD en microfoon.