Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4 5
 

Soundmaster SRR70TI Retro stereo radio cassette recorder - met DAB+, Bluetooth en USB

€ 89,95 € 69,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Productcode SRR70TI
EAN code 4005425010968
Productcode leverancier SRR70TI
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Beleef de Jaren '80 opnieuw met de Soundmaster SRR70TI Retro Stereo Radio

Een Tijdreis in Geluid en Stijl

Met de Soundmaster SRR70TI stereo radio komt de nostalgische sfeer van de jaren '80 weer tot leven. Laat je meeslepen door de magie van cassettebandjes en maak zelfs je eigen opnames. Hoewel het apparaat een retro-look heeft, schuilt er moderne technologie achter. DAB+, Bluetooth, USB, SD en een ingebouwde microfoon maken deel uit van deze veelzijdige stereo radio cassette recorder.

Opnemen, Afspelen en Herbeleven

De SRR70TI biedt meer dan alleen een vleugje nostalgie. Je kunt niet alleen muziek opnemen op cassette, maar ook op USB en SD-kaarten. Met de ingebouwde microfoon leg je zelfs gesproken berichten vast. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van je favoriete radiozenders. Met 30 programmeerbare voorkeuzezenders en een digitaal LCD-display met datum en tijdweergave, is het eenvoudig om je favoriete muziek te vinden. De hoofdtelefoonaansluiting zorgt ervoor dat je in alle rust kunt luisteren naar je opnames en muziek. En dankzij het inklapbare handvat kun je de SRR70TI overal mee naartoe nemen in stijl.

Specificaties:

 • Type: Draagbare stereo radio-cassette recorder
 • Display: LCD met datum en tijd weergave
 • Radio-opties: DAB+ / FM – RDS met 30 voorkeuze zenders
 • Bluetooth Connectiviteit: Draadloos verbinden
 • Opname Opties: Op cassette vanaf radio, USB, SD, Bluetooth en microfoon, ook op USB/SD
 • Toonregeling: Pas het geluid aan naar wens
 • Hoofdtelefoonaansluiting: Voor ongestoord luisteren
 • Dual Alarm: Twee alarmen voor verschillende tijden
 • Uitgangsvermogen: 2 x 1,5 watt RMS
 • Stroomvoorziening: Netvoeding AC 230 volt ~ 50 Hz en Batterijen 4 x 1,5V C / LR 14 (niet meegeleverd)
 • Afmetingen: 31,7 x 9,4 x 11,8 cm (B x D x H)

Keuzestress?

Ervaar jij tijdens het kiezen van een radio keuzestress? Geen probleem, we helpen je graag een goede keuze te maken. Lees gerust onze blog over de verschillende radio soorten en kijk welke er bij jou past.

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Welke functies biedt de Soundmaster SRR70TI Retro Stereo Radio voor liefhebbers van de jaren '80?

De Soundmaster SRR70TI Retro Stereo Radio is ontworpen om je terug te voeren naar de jaren '80 met een vleugje nostalgie. Dit veelzijdige apparaat combineert de charme van cassettebandjes met moderne technologie. Je kunt niet alleen genieten van je favoriete radiozenders via DAB+ en FM, maar ook cassettebandjes opnemen, evenals muziek op USB- en SD-kaarten. Met de ingebouwde microfoon kun je zelfs gesproken berichten vastleggen. Bovendien kun je via Bluetooth draadloos verbinding maken met andere apparaten en genieten van je digitale muziekcollectie.

Kan ik mijn oude cassettebandjes afspelen op deze stereo radio?

Ja, de Soundmaster SRR70TI is voorzien van een cassettebandjesafspeelfunctie, waardoor je je oude cassettecollectie opnieuw kunt beluisteren en herbeleven.

Is het mogelijk om opnames te maken met deze radio?

Absoluut! Met de Soundmaster SRR70TI kun je niet alleen muziek afspelen, maar ook opnames maken. Je kunt opnames maken van radio-uitzendingen, maar ook van andere bronnen zoals USB, SD, Bluetooth en zelfs de ingebouwde microfoon. Dit biedt je de mogelijkheid om je eigen verzameling opnames te creëren, variërend van muziek tot gesproken berichten.

Zijn er andere handige functies die deze retro stereo radio biedt?

Ja, naast de opname- en afspeelmogelijkheden biedt de Soundmaster SRR70TI ook handige functies zoals een digitaal LCD-display met datum en tijdweergave, 30 programmeerbare voorkeuzezenders en een hoofdtelefoonaansluiting voor privé luisteren. Het apparaat heeft ook een Bluetooth-connectiviteitsoptie, zodat je draadloos je digitale muziek kunt afspelen.