Geen producten (0)
Geen producten (0)
-39%
203921 203921 1
1 2
 

Dynavox Naaldreiniger met borstel 20 ml

€ 12,95 € 7,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 203921
EAN code 4250019104152
Productcode leverancier BN 203921
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Houd Jouw Apparatuur in Topvorm met Dynavox Reinigingsvloeistof

Grondige en Zorgzame Reiniging

Je waardevolle apparatuur verdient niets minder dan de beste zorg, en dat is precies wat de Dynavox reinigingsvloeistof met borstel te bieden heeft. Met deze perfect samengestelde reinigingsoplossing kun je jouw apparatuur een grondige en zachte reiniging geven, waardoor ze er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook optimaal blijven presteren.

Verzorg Jouw Apparatuur met Expertise

Deze reinigingsvloeistof is ontworpen met aandacht voor detail en expertise. De borstel die wordt meegeleverd, zorgt ervoor dat je elk hoekje en kiertje kunt bereiken, zonder schade aan te richten. Of het nu gaat om elektronica, audioapparatuur, of andere delicate oppervlakken, je kunt erop vertrouwen dat de Dynavox reinigingsvloeistof jouw waardevolle spullen in topconditie houdt.

Gemakkelijk en Effectief

De Dynavox reinigingsvloeistof is gebruiksvriendelijk en zeer effectief. Met slechts een paar druppels van de vloeistof en een zachte borstelbeweging, verwijder je stof, vuil en vingerafdrukken zonder enige moeite. De reiniging is niet alleen grondig, maar ook veilig voor gevoelige oppervlakken, waardoor je met vertrouwen kunt reinigen.

Specificaties

  • Dynavox reinigingsvloeistof met borstel
  • Grondige en zachte reiniging
  • Geleverd in handige blisterverpakking
  • Inhoud: 20 ml