Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dynavox UPR-2.0 USB pick up voorversterker zilver

€ 99,95 € 89,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 206000
EAN code 4250019114625
Productcode leverancier BN 206000
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Dynavox UPR-2.0 USB Pick Up Voorversterker: Ontdek het Beste van Je Vinyl

Ultieme Connectiviteit en Gemak

De Dynavox UPR-2.0 is jouw toegangspoort tot een wereld van verbluffend geluid en flexibiliteit. Deze USB pick up voorversterker met koptelefoon aansluiting opent nieuwe mogelijkheden voor je platenspeler. Of je nu je vinylcollectie wilt digitaliseren, je platen rechtstreeks wilt beluisteren via een koptelefoon, of ze wilt aansluiten op een versterker, deze voorversterker doet het allemaal met stijl.

Maak Je Vinyl Digitaal

De Dynavox UPR-2.0 maakt het eenvoudig om je geliefde vinylplaten om te zetten in digitale tracks. De inbegrepen recording software Audacity helpt je om je platen te digitaliseren en een eeuwigdurende soundtrack van je favoriete muziek te creëren. Bewaar en deel je muzikale schatten in het digitale tijdperk.

Klaar om te Luisteren, Waar Je Maar Wilt

Dankzij de koptelefoon aansluiting kun je direct naar je platen luisteren zonder dat je een versterker of computer nodig hebt. Geniet van de rijke en authentieke geluidservaring van je vinylcollectie, overal en altijd. Verlies jezelf in de muziek, waar je ook bent.

Flexibele Voedingsmogelijkheden

De Dynavox UPR-2.0 kan gevoed worden via USB of een 9 Volt adapter (niet meegeleverd). Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen hoe je de voorversterker van stroom wilt voorzien. Pas je setup aan zoals jij dat wilt, zonder compromissen.

Kenmerken en Specificaties

  • Inclusief recording software Audacity
  • Voeding via USB of via adapter (9V DC/300 mA niet meegeleverd)
  • USB kabel meegeleverd
  • Koptelefoonuitgang
  • Kleur: Zilver
  • Afmetingen: 113 x 95 x 40 mm

Ervaar de ultieme vrijheid en kwaliteit van geluid met de Dynavox UPR-2.0 USB Pick Up Voorversterker. Van het digitaliseren van je platen tot direct luisteren via een koptelefoon, deze voorversterker is de sleutel tot jouw optimale vinylervaring. Voeg deze veelzijdige en stijlvolle aanwinst toe aan je audio-opstelling en beleef muziek zoals nooit tevoren.