Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Dynavox High-end stereo-cinchkabel (RCA) 2 x 0,6 meter

€ 59,95 € 49,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 204971
EAN code 4250019107825
Productcode leverancier BN 204971
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Dynavox High-End Stereo Cinchkabel - Ultiem Genieten van Geluidskwaliteit!

Optimaal Geluid en Prestaties

Ervaar geluid op het hoogste niveau met de Dynavox High-End Stereo Cinchkabel. Deze cinchkabel van 0,6 meter is vervaardigd met hoogwaardig OFC-koper, wat resulteert in een helder en gedetailleerd geluid zonder compromissen. Geniet van geluidskwaliteit zoals nooit tevoren.

Hoogwaardige Constructie

De Dynavox High-End Cinchkabel biedt een premium luisterervaring. De kabel is ontworpen met 24K vergulde cinch pluggen voor optimale signaaloverdracht en duurzaamheid. Met een kabeldiameter van ongeveer 10 mm is de kabel stevig en toch flexibel voor gemakkelijke installatie en gebruik.

Duurzaam en Stijlvol Ontwerp

De buitenkant van de kabel is prachtig afgewerkt met een nylon vlechtpatroon, samengesteld uit PET, PVC, Aluminium-Mylar, LD-PE en dubbele aluminiumfolie. Deze combinatie van materialen zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Het resultaat is een kabel die zowel functioneel als esthetisch is.

Praktische Verpakking

Elke bestelling van de Dynavox High-End Cinchkabel wordt geleverd met twee losse cinch kabels, verpakt in een stevige opbergbox met een doorzichtig venster. Zo blijven je kabels netjes opgeborgen en beschermd wanneer ze niet in gebruik zijn.

Kenmerken:

  • Hoogwaardige premium cinchkabel
  • Vervaardigd van OFC koper voor optimale geluidskwaliteit
  • 24K vergulde cinch pluggen voor signaalintegriteit
  • Kabeldiameter van ca. mm
  • Nylon gevlochten voor bescherming en stijl
  • Verpakt in stevige opbergbox met doorzichtig venster
  • Levering van 2 losse cinch kabels

Ontdek geluidskwaliteit op het hoogste niveau met de Dynavox High-End Stereo Cinchkabel. Bestel nu en ervaar audio zoals het bedoeld is - helder, rijk en meeslepend!