Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2 3 4
 

Dynavox spikes 4 stuks in het chrome

€ 19,95 € 13,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BN 204605
EAN code 4250019105555
Productcode leverancier BN 204605
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Dynavox Spikes: Optimaal Geluid zonder Trillingen

Geniet van een Verfijnde Geluidsbeleving

Met Dynavox spikes ben je verzekerd van een sublieme luisterervaring. Deze spikes zijn ontworpen om trillingen van je luidsprekers effectief te elimineren, waardoor je geluidskwaliteit naar een ongekend niveau wordt getild. Deze veelzijdige cones zijn niet alleen geschikt voor luidsprekers, maar ook voor je kostbare HiFi-apparatuur, zodat je een rijke en gedetailleerde audioweergave kunt ervaren.

Robuuste Ondersteuning voor een Optimaal Resultaat

Deze set van 4 Dynavox spikes wordt geleverd met 4 onderlegschijven en 8 dubbelzijdige plakstrips voor een solide en stevige installatie. De chromen kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je opstelling, terwijl de spikes je luidsprekers en apparatuur effectief isoleren van trillingen. Met een diameter van 25 mm en een hoogte die verstelbaar is van 24-26 mm, kun je je geluidsconfiguratie nauwkeurig afstemmen voor optimale prestaties.

Eenvoudige Installatie, Direct Resultaat

Het gebruik van Dynavox spikes is eenvoudig en levert direct tastbare resultaten op. Met een gewicht van 150 gram bieden ze een stabiele en evenwichtige ondersteuning, zonder extra druk uit te oefenen op je apparatuur. Door trillingen te minimaliseren, geniet je niet alleen van een helder en zuiver geluid, maar verleng je ook de levensduur van je apparaten.

Kenmerken/Specificaties:

  • Set van 4 Dynavox spikes voor trillingsvrije prestaties
  • Inclusief 4 onderlegschijven en 8 dubbelzijdige plakstrips
  • Kleur: chroom
  • Diameter: 25 mm
  • Hoogte verstelbaar van 24-26 mm
  • Gewicht van Dynavox spikes: 150 gram

Ook interessant

€ 19,95 € 22,95