Geen producten (0)
Geen producten (0)
-14%
M 135dbt M 135dbt 1
1 2
 

Muse M-135 DBT DAB+/FM radio met bluetooth in vintage stijl

€ 139,00 € 119,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode M-135DBT
EAN code 3700460207175
Productcode leverancier M-135DBT
Netto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ontdek de Stijlvolle Muse M-135 DBT DAB+/FM Radio met Bluetooth!

Retro Design Ontmoet Moderne Technologie

Laat je betoveren door de perfecte samensmelting van retro design en moderne technologie met de Muse M-135 DBT vintage radio. Deze radio combineert een vintage uitstraling met geavanceerde functies, waardoor je kunt genieten van het beste van beide werelden. Of je nu je favoriete muziek wilt streamen via bluetooth of wilt afstemmen op traditionele radiozenders, deze radio biedt een unieke luisterervaring.

Prachtige Geluidskwaliteit en Onbeperkte Zenderkeuze

Dankzij de DAB+ technologie word je verwend met een breder scala aan zenders en een uitzonderlijke geluidskwaliteit zonder enige ruis. Met 40 voorkeurszenders (20 DAB+ / 20 FM) hoef je nooit meer iets te missen. Het 2,4 inch LCD kleuren display toont niet alleen de tijd, maar ook de zenderinformatie en andere belangrijke details. Met een simpele druk op de knop selecteer je jouw favoriete zender en geniet je van kristalhelder geluid.

Compleet en Handig Ontwerp voor Optimaal Luisterplezier

De Muse M-135 DBT is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de oren. Met bluetooth connectiviteit kun je moeiteloos je smartphone, tablet of laptop verbinden en je persoonlijke afspeellijsten afspelen. De hoofdtelefoon aansluiting zorgt ervoor dat je in alle rust kunt genieten van radio programma's, muziek of podcasts. En als kers op de taart heeft deze radio een dubbel alarm wekker met snooze en sleep functie, waardoor je elke ochtend met een glimlach wakker wordt.

Specificaties

 • DAB+ / FM radio
 • 40 voorkeurszenders (20 DAB+ / 20 FM)
 • 2,4 inch LCD kleuren display met tijdsweergave
 • Bluetooth connectiviteit; streamen van muziek via smartphone, tablet of laptop
 • Wekker met dubbel alarm, sleep en snooze-functie
 • Telescoop antenne
 • USB-aansluiting
 • Hoofdtelefoon aansluiting
 • AUX-IN aansluiting: 3,5 mm
 • Ingebouwde speakers (2 x 5 watt)
 • Netvoeding AC 100 - 240V / ~50/60Hz
 • Afmetingen: 30,0 x 14,5 x 20,0 cm (B x D x H)
 • Gewicht: 2,6 kg

 


Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is de Muse M-135 DBT DAB+/FM Radio met Bluetooth en waarom is het bijzonder?

De Muse M-135 DBT DAB+/FM Radio combineert een prachtig retro design met moderne technologie. Deze radio biedt zowel een vintage uitstraling als geavanceerde functies, waardoor je een unieke luisterervaring kunt beleven. Of je nu jouw favoriete muziek wilt streamen via bluetooth of traditionele radiozenders wilt beluisteren, deze radio biedt het beste van beide werelden.

Hoe wordt de geluidskwaliteit en zenderkeuze van de Muse M-135 DBT Radio verbeterd?

Dankzij DAB+ technologie geniet je van een breder scala aan zenders en een uitzonderlijke geluidskwaliteit zonder ruis. Met 40 voorkeurszenders (20 DAB+ / 20 FM) hoef je nooit meer iets te missen. Het 2,4 inch LCD kleuren display toont niet alleen de tijd, maar ook zenderinformatie en andere belangrijke details. Met een simpele druk op de knop kun je jouw favoriete zender selecteren en genieten van kristalhelder geluid.

Welke functies maken de Muse M-135 DBT Radio handig en compleet in gebruik?

De Muse M-135 DBT biedt meer dan alleen radiozenders. Met bluetooth connectiviteit kun je moeiteloos je smartphone, tablet of laptop verbinden en je persoonlijke afspeellijsten afspelen. De hoofdtelefoon aansluiting zorgt ervoor dat je in alle rust kunt genieten van radio programma's, muziek of podcasts. Ook heeft de radio een dubbel alarm wekker met snooze en sleep functie, waardoor je elke ochtend met een glimlach wakker wordt.