Gourmetstel voor 8 personen

2
Kijkt u er ieder jaar ook zo naar uit om Kerst te vieren met uw familieleden? Met een gourmetstel voor 8 personen van Maxtotaal.nl worden de feestdagen ook dit jaar onvergetelijk lekker.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Niet leverbaar

Gourmetstel 8 personen

Kijkt u er ieder jaar ook zo naar uit om Kerst te vieren met uw familieleden? Met een gourmetstel voor 8 personen van Maxtotaal.nl worden de feestdagen ook dit jaar onvergetelijk lekker. Een gourmetstel voor 8 personen is dusdanig groot, dat niemand er bang voor hoeft te zijn dat er geen pannetje voor hem of haar is.

Een van de apparaten die u kunt kopen bij Maxtotaal.nl is cirkelvormig, waarbij iedere helft plaats biedt aan 4 pannetjes. Een ‘verdieping’ hoger bevindt zich een oppervlak waar u ander eten, zoals mini-worstjes of champignons, gaar kunt laten worden. Bekijk nu ons aanbod en haal vandaag nog een exemplaar in huis voor de feestdagen die komen gaan!

Gourmetset: een garantie voor plezier

Schaft u een gourmetset aan bij Maxtotaal.nl, dan gaat u heerlijke avonden tegemoet. Doordat er veel lekkers op tafel staat bij gourmetten, blijft u automatisch wat langer zitten dan bij een normaal diner het geval is. Op die manier kunt u echt even het gesprek aangaan met uw vrienden of familieleden en bespreken wat zij de voorbije periode hebben meegemaakt. Het assortiment van Maxtotaal.nl bestaat uit verschillende soorten van de gourmetset. Behalve uitvoeringen die geschikt zijn voor 8 personen, zit u bij ons ook goed voor kleinere apparaten.

Gourmetrecepten met vlees

Als u met 8 man aan tafel plaatsneemt, zitten er vast een aantal tussen die gourmetrecepten met vlees kunnen waarderen. Gourmetrecepten met vlees die het vaak erg goed doen, zijn gerechten waar hamburgers of biefstukken in voorkomen. Zorgt u ervoor dat er wat minibroodjes en fijngesneden uitjes op tafel staan, dan bent u er eigenlijk al. Zodra de feestdagen eraan zitten te komen, zijn er ook veel supermarkten die mini-varianten van deze vleessoorten verkopen. Ziet u het al voor u hoe het gourmetstel voor 8 personen straks bij u thuis wordt gevuld?

Andere huishoudelijke apparatuur bij Maxtotaal.nl

Bent u minder van de kleine hapjes, maar vindt u het wel leuk om uw gasten wat lekkers voor te schotelen? Maxtotaal.nl biedt ook andere huishoudelijke apparatuur aan waarmee u een lach op het gezicht van de genodigden zal toveren. Bereidt u uw rijst vanaf nu in één van onze rijstkokers, dan wilt u nooit meer terug naar de oude manier van klaarmaken. Maar ook onze slowcookers worden erg gewaardeerd door onze klanten.

De beste gourmetstellen bestel je bij Maxtotaal.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »