Kaasfondue

4
Maxtotaal.nl is de online webshop waar u zijn moet als u op zoek bent naar een kaasfonduepan. Een kaasfonduepan leent zich uitstekend voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, oudjaarsavond of feestdagen zoals Kerst en Pasen.
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Niet leverbaar
€49,95 €39,95
Niet op voorraad
Niet leverbaar
Niet leverbaar

Kaasfonduepan

Maxtotaal.nl is de online webshop waar u zijn moet als u op zoek bent naar een kaasfonduepan. Deze fonduepan leent zich uitstekend voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, oudjaarsavond of feestdagen zoals Kerst en Pasen.

Bij fonduen nemen alle gasten plaats aan tafel, waarbij de kaasfonduepan in het midden van de tafel staat opgesteld. Iedereen die aan tafel zit, kan zo zelf bepalen wat hij of zij in de met kaassaus gevulde pan wilt stoppen. Dit zorgt voor een gezellig tafereel! Maxtotaal.nl biedt verschillende uitvoeringen van deze pan aan, dus u hoeft er niet voor te vrezen dat u geen geschikt exemplaar voor u zult vinden.

Kaasfondueset kopen

Door de goede kwaliteit van ieder afzonderlijke apparaat dat Maxtotaal.nl aanbiedt, gaan er jaren overheen totdat u een nieuwe kaasfondueset moet kopen. Een kaasfondueset kopen is dan ook geen dagelijkse aangelegenheid, waardoor het lastig kan zijn om in te schatten waar u op moet letten als u toe bent aan een nieuw exemplaar.

Allereerst is het goed om u af te vragen met hoeveel personen u om tafel wilt zitten. Een gezelschap van 4 man behoeft namelijk een compleet andere pan dan wanneer u 6 of 8 man over de vloer verwacht. Daarnaast is het goed om erop te letten dat u daadwerkelijk een kaasfonduepan koopt, aangezien een vleesfondueset zich niet leent voor kaas. Wenselijk is het eveneens als de set van aardewerk gemaakt is. Dit materiaal wordt namelijk niet zo heet, waardoor u uw vingers niet zo makkelijk zult branden.

Wat doop je in kaasfondue?

Een nieuwe set aanschaffen bij Maxtotaal.nl is leuk, maar wat doop je eigenlijk in kaasfondue? Het leuke aan kaasfonduen is dat u en uw gasten degenen zijn die dat bepalen, maar over het algemeen zijn er een aantal standaard dingen die men graag in de pan stopt.

Zo is het heerlijk om wat broccoli, bloemkool, champignons, paprika of andere groente in kleine plakjes te snijden en over schaaltjes te verdelen, zodat iedereen er gemakkelijk bij kan. Maar ook stukjes brood, nachochips of zelf gemaakte gehaktballetjes doen het erg goed in combinatie met de kaassaus. Wat je dus in de kaasfondue stopt, maakt eigenlijk niet uit.

Andere huishoudapparatuur bij Maxtotaal.nl

Een kaasfonduepan van Maxtotaal.nl is niet de enige vorm van huishoudapparatuur die u bij ons kunt verkrijgen. Bij ons zit u ook goed als u op zoek bent naar een Teppanyaki grillplaat, een apparaat om in te frituren, of wat anders wilt proberen met fun cooking.

De beste kaasfonduesets bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »