Noodverlichting

3
Vakantie vieren op een camping in Zuid-Frankrijk of aan de Spaanse costa, is iets waar we jaarlijks van dromen. Zeldzaam is het echter niet dat de stroom soms uitvalt, waardoor u soms genoodzaakt bent om een beroep te doen op noodverlichting. Noodverlicht
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!
Prijsknaller!
Niet leverbaar
€19,95 €14,95
Niet op voorraad

Noodverlichting

Vakantie vieren op een camping in Zuid-Frankrijk of aan de Spaanse costa, is iets waar we jaarlijks van dromen. Zeldzaam is het echter niet dat de stroom soms uitvalt, waardoor u soms genoodzaakt bent om een beroep te doen op noodverlichting. Noodverlichting stelt u in staat om uw spelletje Mens Erger Je Niet voort te zetten, waardoor u niet hoeft te wachten op het moment dat de reparateurs klaar zijn met hun werkzaamheden.

Noodverlichting kent een compact formaat en neemt daardoor maar weinig ruimte in beslag van uw backpack, reiskoffer of vakantietas. In de webshop van Maxtotaal.nl kunt u noodverlichting tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Bent u geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

Noodverlichting led

Noodverlichting met led komt niet alleen ‘s zomers van pas op de camping. Zo’n soort lamp is ook erg handig om te gebruiken op plekken waar geen stroomvoorziening omhanden is. Boeren die ’s nachts te midden van een weiland een koe moeten redden bijvoorbeeld, doen graag een beroep op noodverlichting met led. Maar ook op zolder of in de kelder, waar lang niet altijd stopcontacten in de nabijheid zijn, wordt regelmatig een beroep gedaan op noodverlichting om toch nog wat te kunnen zien.

Noodverlichtingsarmatuur

Noodverlichtingsarmatuur werkt volledig op batterijen, welke gemakkelijk te verwisselen zijn. Het merendeel van onze noodverlichtingsarmatuur opties is voorzien van een indicator, die weergeeft als de batterij leeg is. Daarnaast is de noodverlichting uitgerust met een keuzeschakelaar. Hiermee kunt u zelf bepalen in welke mate de noodverlichtingsarmatuur licht moet geven. U heeft hierbij de keuze uit de volle 100%, maar voor verminderde felheid zet u het licht op 50%.

Noodverlichting kopen

Wilt u online uw noodverlichting kopen? Plaats dan uw bestelling in de webshop van Maxtotaal.nl. Onze noodverlichting is scherp geprijsd, waarmee wij u verzekeren van een product met de beste prijsgarantie. Besteedt u meer dan €50,00 aan noodverlichting in onze webshop? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen en nemen wij deze voor onze rekening.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »