Nedis videodeurbel

1
Vanuit uw fauteuil zien wie er voor de deur staat, kan tegenwoordig erg gemakkelijk met de Nedis deurbel. Deze slimme bel is voorzien van een minuscuul cameraatje, die door middel van Wifi in verbinding staat met uw smartphone.
Lees meer
Sorteren op:
Superdeal

Nedis deurbel

Vanuit uw fauteuil zien wie er voor de deur staat, kan tegenwoordig erg gemakkelijk met de Nedis deurbel. Deze slimme bel is voorzien van een minuscuul cameraatje, die door middel van Wifi in verbinding staat met uw smartphone. Staat de pakketdienst of een pizzabezorger voor de deur, dan kunt u met de persoon in kwestie communiceren via de speciale applicatie.

De Nedis deurbel is één van de uithangborden van het bedrijf, dat al jaren op zoek is naar innovaties in en rondom het huis. In onze webshop treft u naast de Nedis deurbel ook andere gadgets aan, zoals de Nedis schakelaar en Nedis rookmelder. Wilt u meer weten over de slimme bel? Op deze pagina vertellen wij u er meer over.

Nedis Smartlife deurbel

De Nedis Smartlife deurbel is een ideale uitkomst voor personen die een nare ervaring aan de deur hebben gehad. Met name als de zon onder is gegaan en het buiten wat donkerder is, willen mensen met vervelende bedoelingen nog weleens toeslaan. Met de Nedis Smartlife deurbel kunt u kwaadwilligen op afstand houden. De voordeur openen om te zien wie er voor de deur staat is daardoor niet meer nodig, want één blik op uw scherm is al afdoende.

Nedis smart video doorbell

Om de Nedis smart video doorbell te laten functioneren, heeft u de beschikking nodig over de speciaal ontworpen applicatie. Deze Smartlife app kent een aantal handige functionaliteiten. U kunt ermee praten, opnemen en screenshots mee maken. Beelden terugkijken behoort eveneens tot de opties. Vertrouwt u de situatie niet? Laat dan het alarm loeien van de Nedis smart video doorbell, zodat de ongewenste bezoekers uw terrein spoedig zullen verlaten.

Maxtotaal.nl

Bent u dusdanig te spreken over het bovenstaande dat u het wel ziet zitten om een Nedis deurbel aan te schaffen bij Maxtotaal.nl? Indien u voor middernacht uw bestelling plaatst, kunt u uw ‘smart doorbell’ morgen waarschijnlijk al in huis hebben. Bent u onverhoopt niet thuis? Doordat wij samenwerken met PostNL, zijn er meer dan 3500 ophaalpunten waar wij uw pakket kunnen afleveren.

De beste Nedis deurbellen bestel je bij Maxtotaal.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »