Schoorsteenveegset

0
Al brengt een kachel nog zoveel gezelligheid met zich mee, er komen wel grote hoeveelheden as vrij. Ter behoud van uw open haard, doet u er verstandig aan om de binnenkant regelmatig te onderhouden met een schoorsteenveegset.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Schoorsteenveegset

Al brengt een kachel nog zoveel gezelligheid met zich mee, er komen wel grote hoeveelheden as vrij. Ter behoud van uw open haard, doet u er verstandig aan om de binnenkant regelmatig te onderhouden met een schoorsteenveegset. Zo’n set is voorzien van een handvat en een harde borstel, zodat u de vuilresten eenvoudig kunt wegboenen.

Bent u al geruime tijd op zoek naar een schoorsteenveegset? Maxtotaal.nl vertelt u graag meer over specificaties, alternatieven en zaken die u in acht moet nemen tijdens de poetsbeurt. Bekijk onze pagina.

Schoorsteenveger

De schoorsteenveger die u bij ons kunt verkrijgen, is afkomstig van Toolland. Dit merk uit het noorden des lands heeft een schoorsteenveegset op de markt gebracht die over een aantal aantrekkelijke specificaties beschikt. Allereerst is de steel van glasvezel gemaakt. Dit materiaal zorgt ervoor dat het gereedschap stevig in de hand ligt.

As- en roetdeeltjes zijn dusdanig verkoold, dat ze voor onuitwisbare vlekken in uw kleren kunnen zorgen. Daarom is deze schoorsteenveger maar liefst 3 meter lang. Hierdoor kunt u voldoende afstand bewaren tot de pelletkachel en kunt u de warmtebron gemakkelijk schoonmaken.

Zelf schoorsteen vegen

Meer en meer mensen kiezen ervoor om zelf de schoorsteen te vegen. Het kan namelijk behoorlijk in de papieren lopen als u hier iemand voor in moet huren. Gelukkig is het geen erg ingewikkelde klus om zelf de schoorsteen te vegen.

Uw warmtebron tijdig onder handen nemen met een schoorsteenveegset, zal bevorderlijk zijn voor een aantal zaken. Allereerst zullen de kosten van uw energierekening omlaag gaan en draagt het bij aan een beter milieu. Bovendien neemt de kans op een schoorsteenbrand aanzienlijk af.

Schoorsteen veegkit

Maxtotaal.nl biedt ook nog een alternatief voor de schoorsteen veegkit. Indien u een wat grootschaligere schoonmaak wilt houden, kunt u ook een aszuiger bij ons aanschaffen. Dit is een soort stofzuiger die speciaal gemaakt is voor het reinigen van schoorstenen. Het apparaat beschikt over een aanzienlijke zuigkracht, waardoor de vuilresten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Schoorsteenveegset kopen

Een schoorsteenveegset kopen kan heel eenvoudig via de webshop van Maxtotaal.nl. Bent u onverhoopt toch niet tevreden met uw aankoop? Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen, zodat u het artikel altijd nog kunt retourneren.

De beste schoorsteenveegset bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »