Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Schoorsteenveegset

    Schoorsteenveegset Al brengt een kachel nog zoveel gezelligheid met zich mee, er komen wel grote hoeveelheden as vrij. Ter behoud van jouw open haard, doe je er verstandig aan om de binnenkant regelmatig te onderhouden met een schoorsteenveegset. Zo’n set is voorzien van een handvat en een harde borstel, zodat je de vuilresten eenvoudig kunt Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Schoorsteenveegset

  Al brengt een kachel nog zoveel gezelligheid met zich mee, er komen wel grote hoeveelheden as vrij. Ter behoud van jouw open haard, doe je er verstandig aan om de binnenkant regelmatig te onderhouden met een schoorsteenveegset. Zo’n set is voorzien van een handvat en een harde borstel, zodat je de vuilresten eenvoudig kunt wegboenen.

  Ben je al geruime tijd op zoek naar een schoorsteenveegset? Wij vertellen je graag meer over specificaties, alternatieven en zaken die je in acht moet nemen tijdens de poetsbeurt. Bekijk onze pagina.

   

  Schoorsteenveger

  De schoorsteenveger die je bij ons kunt verkrijgen, is afkomstig van Toolland. Dit merk uit het noorden des lands heeft een schoorsteenveegset op de markt gebracht die over een aantal aantrekkelijke specificaties beschikt. Allereerst is de steel van glasvezel gemaakt. Dit materiaal zorgt ervoor dat het gereedschap stevig in de hand ligt.

  As- en roetdeeltjes zijn dusdanig verkoold, dat ze voor onuitwisbare vlekken in jouw kleren kunnen zorgen. Daarom is deze schoorsteenveger maar liefst 3 meter lang. Hierdoor kun je voldoende afstand bewaren tot de pellet kachel en kun je de warmtebron gemakkelijk schoonmaken.

   

  Zelf schoorsteen vegen

  Meer en meer mensen kiezen ervoor om zelf de schoorsteen te vegen. Het kan namelijk behoorlijk in de centen oplopen als je hier iemand voor in moet huren. Gelukkig is het geen erg ingewikkelde klus om zelf de schoorsteen te vegen.

  Jouw warmtebron tijdig onder handen nemen met een schoorsteenveegset, zal bevorderlijk zijn voor een aantal zaken. Allereerst zullen de kosten van jouw energierekening omlaag gaan en draagt het bij aan een beter milieu. Bovendien neemt de kans op een schoorsteenbrand aanzienlijk af.

   

  Schoorsteenveegkit

  Wij bieden ook nog een alternatief voor de schoorsteenveegkit. Indien je een wat grootschaligere schoonmaak wilt houden, kun je ook een aszuiger bij ons aanschaffen. Dit is een soort stofzuiger die speciaal gemaakt is voor het reinigen van schoorstenen en het opzuigen van het as. Het apparaat beschikt over een aanzienlijke zuigkracht, waardoor de vuilresten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

   

  Schoorsteenveeg set kopen

  Een schoorsteenveegset kopen kan heel eenvoudig via onze webshop. Ben je onverhoopt toch niet tevreden met jouw aankoop? Wij hanteren een retourtermijn van 30 dagen zodat je het artikel altijd nog kunt terug sturen.

   

  De beste schoorsteenveegset bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking