Mobiele airco

1
Een mobiele airco van Maxtotaal.nl zorgt ervoor dat u uw hoofd koel kunt houden in de warmere periodes van het jaar. Met de mobiele airco stelt u zelf de warmtegraad in, zodat u degene bent die de temperatuur in huis bepaalt. Aan de onderzijde van de appa
Lees meer
Sorteren op:
Prijsknaller!

Mobiele airco

Een mobiele airco van Maxtotaal.nl zorgt ervoor dat u uw hoofd koel kunt houden in de warmere periodes van het jaar. Met de mobiele airco stelt u zelf de warmtegraad in, zodat u degene bent die de temperatuur in huis bepaalt. Aan de onderzijde van de apparaten bevinden zich vier wieltjes, waardoor het verplaatsen van de mobiele airco een fluitje van een cent is.

Het merk dat wij al sinds jaar en dag verkopen in onze webshop, is Bestron. Van dit merk biedt Maxtotaal.nl twee modellen aan: de Bestron AAC7000 en de Bestron AAC9000. Bent u mogelijk geïnteresseerd in een mobiele airco? Na het lezen van deze pagina weet u meer over de specificaties en voordelen.

Stille mobiele airco

De modellen van Bestron zijn stuk voor stuk een stille mobiele airco. De fabrikant heeft hier bewust voor gekozen, zodat u geen geluidshinder ondervindt van het apparaat tijdens het slapen. Naast het feit dat het aantal decibel er sterk door verminderd wordt, heeft deze airco een gunstig effect op het milieu. In de nachtelijke uren wordt er namelijk minder een beroep gedaan op stroom.

Mobiele airco met slang

Om de desbetreffende ruimte goed koel te kunnen houden, dient het apparaat de hitte ergens kwijt te kunnen. Een mobiele airco met slang zorgt ervoor dat dit proces in goede banen geleid kan worden. Let erop dat u de mobiele airco met slang in een kamer plaatst, waar er een mogelijkheid is om de warmte af te voeren. Een deur of raam volstaat hiervoor al, zodat het resterende vocht naar buiten geleid kan worden.

Mobiele airco kopen

Besluit u een mobiele airco te kopen bij Maxtotaal.nl, dan krijgt u een apparaat tot uw beschikking dat eveneens als ventilator te gebruiken is. Het ingebouwde luchtreinigingsfilter heeft als taak om de kwaliteit van CO2 te waarborgen, terwijl het extra lange snoer ervoor zorgt dat er altijd een stopcontact in de buurt is. Een mobiele airco kopen zal resulteren in prettigere werkdagen, koelere nachten en aangenamere kooksessies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »