Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Mobiele airco

    Mobiele airco Een mobiele airco zorgt ervoor dat je jouw hoofd koel kunt houden in de warmere periodes van het jaar. Met de mobiele airco stel je zelf de warmtegraad in, zodat jij degene bent die de temperatuur in huis bepaalt. Aan de onderzijde van de apparaten bevinden zich vier wieltjes, waardoor het verplaatsen van de mobiele airco een flu Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Mobiele airco

  Een mobiele airco zorgt ervoor dat je jouw hoofd koel kunt houden in de warmere periodes van het jaar. Met de mobiele airco stel je zelf de warmtegraad in, zodat jij degene bent die de temperatuur in huis bepaalt. Aan de onderzijde van de apparaten bevinden zich vier wieltjes, waardoor het verplaatsen van de mobiele airco een fluitje van een cent is.

  Het merk dat wij al sinds jaar en dag verkopen in onze webshop, is Bestron. Van dit merk bieden wij twee modellen aan: de Bestron AAC7000 en de Bestron AAC9000. Ben je mogelijk geïnteresseerd in een mobiele airco? Na het lezen van deze pagina weet je meer over de specificaties en voordelen.

   

  Stille mobiele airco

  De modellen van Bestron zijn stuk voor stuk een stille mobiele airco. De fabrikant heeft hier bewust voor gekozen, zodat je geen geluidshinder ondervindt van het apparaat tijdens het slapen. Naast het feit dat het aantal decibel er sterk door verminderd wordt, heeft deze airco een gunstig effect op het milieu. In de nachtelijke uren wordt er namelijk minder een beroep gedaan op stroom.

   

  Mobiele airco met slang

  Om de desbetreffende ruimte goed koel te kunnen houden, dient het apparaat de hitte ergens kwijt te kunnen. Een mobiele airco met slang zorgt ervoor dat dit proces in goede banen geleid kan worden. Let erop dat je de mobiele airco met slang in een kamer plaatst, waar er een mogelijkheid is om de warmte af te voeren. Een deur of raam volstaat hiervoor al, zodat het resterende vocht naar buiten geleid kan worden.

   

  Mobiele airco kopen

  Besluit je een mobiele airco te kopen bij ons dan krijg je een apparaat tot jouw beschikking dat eveneens als ventilator te gebruiken is. Het ingebouwde luchtreinigingsfilter heeft als taak om de kwaliteit van CO2 te waarborgen, terwijl het extra lange snoer ervoor zorgt dat er altijd een stopcontact in de buurt is. Een mobiele airco kopen zal resulteren in prettigere werkdagen en koelere nachten.

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking