Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Heb je hulp nodig met een product?

  Voor vragen of advies, neem gerust contact met ons op.

  Bekijk onze klantenservice pagina

  Kleine aircooler

    Kleine aircooler Een gewone aircooler is dusdanig groot, dat hij ietwat lomp over kan komen. Een kleine aircooler past je daarom wellicht beter. Zo’n model is dusdanig compact qua formaat, dat hij eenvoudig op een bureau of tafel te plaatsen is. Met een kleine aircooler voorkom je dat alle ruimte in jouw kantoor wordt ingenomen en je ook nog Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

   

  Kleine aircooler

  Een gewone aircooler is dusdanig groot, dat hij ietwat lomp over kan komen. Een kleine aircooler past je daarom wellicht beter. Zo’n model is dusdanig compact qua formaat, dat hij eenvoudig op een bureau of tafel te plaatsen is. Met een kleine aircooler voorkom je dat alle ruimte in jouw kantoor wordt ingenomen en je ook nog plek overhoudt voor andere attributen zoals tafels en opslagkasten.

  Wij hebben verschillende uitvoeringen van de kleine aircooler voor jou in de aanbieding. Wil je het naadje van de kous weten over dit product? We vertellen je graag alle ins en outs over de kleine aircooler.

   

  Mini aircooler

  Wij werken samen met meerdere aanbieders van de mini aircooler. Teesa is daar een voorbeeld van. Dit van oorsprong Poolse merk heeft met de Teesa Cool Touch C500 mini aircooler een absoluut hebbedingetje op de markt gebracht. Deze mini aircooler zorgt voor wat licht in de duisternis op dagen dat het ’s winters erg donker is. Het apparaat is namelijk voorzien van een kleurenmechanisme, die in staat is om maar liefst 7 kleuren te projecteren. Sfeer gegarandeerd!

   

  Aircooler met koelelementen

  Een kleine aircooler die eveneens erg populair is onder onze klanten, is de Prem-I-Air luchtkoeler met 2 koelelementen 3,5 liter tank. Dit is een aircooler met koelelementen. Het voordeel hiervan is dat de elementen uitneembaar zijn en je ze in de diepvries kunt plaatsen. Nadat ze hier een nachtje gelegen hebben, herplaats je ze in de aircooler met koelelementen. Hiermee is het apparaat een energiezuinig alternatief voor veel andere aircoolers en draag je ook een steentje bij aan het milieu.

   

  Lucht bevochtigen

  Met de kleine aircooler kun je de lucht bevochtigen in huis. Door het apparaat regelmatig te activeren, zet je de droge lucht in huis om naar een wat vochtigere. Kwaaltjes zoals luchtweginfecties, een droge huid of jeukende ogen worden hiermee voorkomen.

   

  Aircoolers kopen

  Aircoolers kopen doe je eenvoudig via onze webshop. Heeft jouw bestelling een hogere orderwaarde dan €50,00? Dan nemen wij de verzendkosten van de mini aircooler voor onze rekening. In veel gevallen kunnen we het product van jouw voorkeur de volgende werkdag al bij je laten bezorgen!

   

  De beste kleine aircoolers bestel je bij Maxtotaal!

   

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking