Kleine aircooler

1
Een gewone aircooler is dusdanig groot, dat hij ietwat lomp over kan komen. Een kleine aircooler past u daarom wellicht beter. Zo’n model is dusdanig compact qua formaat, dat hij eenvoudig op een bureau of tafel te plaatsen is. Met een kleine aircooler vo
Lees meer
Sorteren op:
Superdeal
€49,95 €19,95
Op voorraad

Kleine aircooler

Een gewone aircooler is dusdanig groot, dat hij ietwat lomp over kan komen. Een kleine aircooler past u daarom wellicht beter. Zo’n model is dusdanig compact qua formaat, dat hij eenvoudig op een bureau of tafel te plaatsen is. Met een kleine aircooler voorkomt u dat alle ruimte in uw kantoor wordt ingenomen en u ook nog plek overhoudt voor andere attributen zoals tafels en opslagkasten.

Maxtotaal.nl heeft verschillende uitvoeringen van de kleine aircooler voor u in de aanbieding. Wilt u het naadje van de kous weten over dit product? We vertellen u alle ins en outs over de kleine aircooler.

Mini aircooler

Maxtotaal.nl werkt samen met meerdere aanbieders van de mini aircooler. Teesa is daar een voorbeeld van. Dit van oorsprong Poolse merk heeft met de Teesa Cool Touch C500 mini aircooler een absoluut hebbedingetje op de markt gebracht. Deze mini aircooler zorgt voor wat licht in de duisternis op dagen dat het ’s winters erg donker is. Het apparaat is namelijk voorzien van een kleurenmechanisme, die in staat is om maar liefst 7 kleuren te projecteren. Sfeer gegarandeerd!

Aircooler met koelelementen

Een kleine aircooler die eveneens erg populair is onder klanten van Maxtotaal.nl, is de Prem-I-Air luchtkoeler met 2 koelelementen 3,5 liter tank. Dit is een aircooler met koelelementen. Het voordeel hiervan is dat de elementen uitneembaar zijn en u ze in de diepvries kunt plaatsen. Nadat ze hier een nachtje gelegen hebben, herplaatst u ze in de aircooler met koelelementen. Hiermee is het apparaat een energiezuinig alternatief voor veel andere aircoolers en draagt u ook een steentje bij aan het milieu.

Lucht bevochtigen

Met de kleine aircooler kunt u de lucht bevochtigen in huis. Door het apparaat regelmatig te activeren, zet u de droge lucht in huis om naar een wat vochtigere. Kwaaltjes zoals luchtweginfecties, een droge huid of jeukende ogen worden hiermee voorkomen.

Aircoolers kopen

Aircoolers kopen doet u eenvoudig via onze webshop. Heeft uw bestelling een hogere orderwaarde dan €50,00? Dan nemen wij de verzendkosten van de mini aircooler voor onze rekening. In veel gevallen kunnen we het product van uw voorkeur de volgende werkdag al bij u laten bezorgen!

De beste kleine aircoolers bestel je bij Maxtotaal.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »